INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - POLONIA 0-0

VIDEO Alb bizar » Germania și Polonia au produs primul 0-0 de la Euro: ritm fantastic, ratări incredibile

Scântei! Krychowiak, în roșu, dă de pământ cu Thomas Muller // Foto: Reuters
Scântei! Krychowiak, în roșu, dă de pământ cu Thomas Muller // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 17 iunie 2016 00:00

Pe Stade de France e mai mult decât Ozil contra lui Lewandowski.

  • Corespondență din Franța

În spate stă o poveste agitată între doi vecini care și-au întrepătruns brutal destinele, iar rănile sângerează și acum, cu toate că manuale comune de istorie promovează o reconciliere morală, definitivă.

 VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

 Pe gazon nu vor fi însă, cu siguranță, semne de pace. Howedes și Draxler sunt deja față în față cu Szczesny încă din primele zece minute, pantera Lewandowski răspunde cu o incursiune blocată in extremis de cuplul Hummels - Boateng.

Trupa lui Nawalka aduce nefiresc de ușor mingi în apropierea careului lui Neuer, iar fazele se succed parcă pe repede înainte într-un ritm care ne sperie la gândul că pe Muller l-am putea întâlni în "optimi", iar cu Piszczek ne vom măsura în preliminariile Mondiale.

Milik îl înfurie pe Boniek

Lipsește doar precizia, niciun șut nu nimerește cadrul porții până la pauză, dar nu simți asta decât dacă verifici în viteză bizarele cifre live ale partidei. Tonusul jocului acoperă detaliul statistic și nici nu-ți vine să crezi cum Milik (46, 69) nu poate deschide scorul din poziții de vis, făcându-l pe bătrânul Boniek să tresară în tribuna oficială cu furie și frustrare.

Germania e mai calculată, nicio revelație!, orice ieșire pe atac e construită parcă pe pătrățelele fotbalului cu jetoane. Kroos (66) și Ozil (70) forțează notele finale, dar tabela rămâne blocată pe cel mai bizar 0-0 din istoria Stade de France. Și primul de la Euro!

63%posesie a avut Germania. Dar marile ocazii au fost ale Poloniei

0șuturi pe poartă au tras polonezii. Nemții au avut 3

germania polonia 0 0

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
supereduardo10
supereduardo10  •  17 Iunie 2016, 13:13

blat ordinar nu mai scrieti degeaba articole fara noima :))

dan
dan  •  17 Iunie 2016, 11:10

"Howedes și Draxler sunt deja față în față cu Szczesny încă din primele zece minute" Inca o data: cu cine sunt Howedes si Draxler fata in fata?

dan
dan  •  17 Iunie 2016, 11:09
Postat de zidane92 pe 17 Iunie 2016, 09:33

Asa este , germania a tremurat serios in fata poloniei care a avut 0 ZERO SUTURI PE POARTA :))))))))))))))))))))))))))) In primul rand ca sa bati trebuie sa ai minim un sut pe poarta , ca milik a luftat din 6m de 2 ori sa fie sanatos asta nu inseamna ca a fost pericol la poarta germaniei! Mannschaftul merge glorios spre trofeu!

Nu prea intelegi mare lucru din fotbal, asa e?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează