INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GRECIA - UNGARIA 4-3

VIDEO Antrenament pentru baraj? ”Tricolorii” au transformat meciul maghiarilor într-un amical: Grecia - Ungaria 4-3

Duel încins, într-un meci bun doar pentru palmares
Duel încins, într-un meci bun doar pentru palmares

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2015 00:00

Echipa lui Bernd Storck se mai poate califica direct la Euro, drept cel mai bun loc 3, doar dacă Ucraina, principala contracandidată, nu cîștigă azi acasă în fața Spaniei.

Golul încasat chiar în debut (5), Stafylidis, din centrarea lui Kitsiou, i-a paralizat pe unguri. Abia ocazia lui Bode, reluare "alături" de la 7 metri (22), le-a deblocat spiritul creativ. Iar după ce-au scăpat ca prin urechile acului la infiltrarea lui Pelkas, Lovrencsics i-a luat fața lui Stafylidis la un corner și a înscris cu capul: 1-1.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Echipa lui Storck putea intra chiar cu avantaj la vestiare, dacă Juhasz nu relua pe lîngă vinclu din poziție ideală. 1-1 pe tabelă la pauză, din singurele șuturi pe poartă ale primei reprize. Dar pentru "tricolori" începea să nu mai conteze, fiindcă Budescu făcea "dubla" la Torshavn (4, 45+1) și calificarea directă era ca și parafată.

Maghiarilor nu le mai rămîneau decît 45 de minute de antrenament pentru cazul în care Ucraina le face azi o surpriză neplăcută, învingînd Spania și refuzîndu-le și ultima șansă de a merge direct în Franța, din postura celui mai bun loc 3.

Urmarea? Nemeth i-a adus pe oaspeți în avantaj (54), și a făcut "dubla" după ce Tachtsidis egalase la doi. Replica grecilor: Mitroglou, 3-3, Kone, 4-3.

GRECIA - UNGARIA    4-3

Stafylidis 5, Tachtsidis 57, Mitroglou 79, Kone 86 - Lovrencsics 26, Nemeth 54, 76

GRECIA: Karnezis - Kitsiou, Papastathopoulos (64 Tzanetpoulos), Moras, Stafylidis (35 Holebas) - Samaris, Tachtsidis - Mantalos (72 Kone), Fortounis, Pelkas - Mitroglou. Antr. K. Tsanas

UNGARIA: Kiraly - Fiola, Juhasz, Kadar, Leandro - Lovrencsics (62 Nikolici), Gera (71 A. Nagy), Elek, Dzsudzsak (71 Kalmar) - Bode, Nemeth. Antr. B. Storck

A arbitrat Ivan Bebek (Croația)

FINLANDA - IRLANDA DE NORD    1-1: Șefi pînă la capăt

Nord-irlandezii n-au lăsat să le scape locul 1 în grupă. Selecționerul Michael O'Neill a trimis în teren o echipă redutabilă, inclusiv pe golgeterul Lafferty, revenit după suspendare. Iar golul n-a întîrziat: Cathcart, din centrarea lui McGinn: 0-1 (31). Finlanda e egalat pe final, prin Arajuuri (86), dar n-a schimbat liderul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
435647963283063
Adrian-Claudiu Burgos  •  12 Octombrie 2015, 11:11

Nu mai comentati daca nu cunoasteti regulile . Rezultatul ungariei în grecia nu conta pt ca grecia nu putea termina mai sus de ultimul loc si rezultatele echipei de pe locul 3 cu echipa de pe ultimul loc respectiv 6 se scad , am auzit si pseudoziaristi de la televiziuni spunând că ungaria suferă ca nu a scos macar un punct niste neica nimeni care manaca si ei o pâine vorba lu tibanu dar din pacate o mănâncă în locul altora .

conj
conj  •  12 Octombrie 2015, 09:48

Am vazut meciul cap coada, parerea mea este ca grecii au fost "stimulati" sa bata Ungaria deoarece au rupt efectiv pamantul, mai ales dupa min.75 cand era 2-1 pentru oaspeti. Chiar si cu-n punct Ungaria pleca in proportie de 90% la EURO ca cea mai buna ocupanta de loc 3, nu mai zic daca lua toate cele 3 puncte.

porcea
porcea  •  12 Octombrie 2015, 09:19

Bah nenea ziaristii, voi ganditi cand scrieti asemenea titluri????? pai ce ar fi trebuit sa faca Ungaria, sa nu mai joaca daca am batut noi ?????halal ziar de sport..tare curios daca cineva in afara de voi citeste articolele astea inainte sa le publicati...Rusine bah, cel mai vandut ziar sportiv....cand nu o mai fi trafic in Bucuresti...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează