INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SPANIA - TURCIA 3-0

VIDEO Arda Turan, inamicul numărul 1 » Manifestările fanilor turci și răspunsul neașteptat al spaniolilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2016 23:29

Arda Turan a fost inamicul numărul unu al fanilor turci la meciul dintre Spania și Turcia, 3-0, din etapa a doua a grupelor de la EURO.

Mijlocașul turc de 29 de ani a fost fluierat la fiecare atingere de balon, însă cei care l-au luat la ochi n-au fost suporterii adverși, ci propriii fani.

Cele două părți au intrat în conflict după primul meci al Turciei de la EURO cu Croația, scor 0-1, când căpitanul Turciei a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. Nici în partida cu Spania fotbalistul turc nu și-a schimbat atitutdinea, iar suporterii n-au mai rezistat.

Când suporterii îl huiduiau, Arda Turan s-a oprit cu mingea la picior și le-a arătat ironic semnul de ”OK”. În tot acest timp, fanii spanioli i-au scandat numele, iar jucătorul Barcelonei le-a mulțumit, aplaudându-i. Vezi AICI VIDEO cu momentul!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
553781428128132
Andrei Balaban  •  18 Iunie 2016, 02:36

La turci semnul de ok inseamna cu totul altceva. Turan nu era ironic, ci ii facea homosexuali pe fani - http://forum.kusadasi.***/threads/turkish-body-language.576/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugeniustin
eugeniustin  •  18 Iunie 2016, 01:51

ARda a avut un sezon groaznic, unul dintre acele transferuri gresite intr-un an facute de barcelona.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Iunie 2016, 21:37

Primele 3 articole sunt dedicate unui meci fara istoric . Eu dupa 1 -0 discutam cu colega despre religie si adevar . Maine discutam despre dezinfectanti . OK-ay ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close