INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ELVEȚIA 0-0

VIDEO Bară, Payet! Strălucitorul mijlocaș a fost aproape de încă un gol superb în meciul cu Elveția, 0-0

Pericol când trage Payet. Aseară, doar bara i-a salvat pe elvețieni // FOTO Guliver/GettyImages
Pericol când trage Payet. Aseară, doar bara i-a salvat pe elvețieni // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2016 00:00

Strălucitorul mijlocaș a fost aproape de încă un gol superb. Transversala s-a opus voleului său. N-a fost gol, dar Franța rămâne prima. Elveția, a doua.

"Ora sarabandei". L'Equipe știe că Deschamps rulează jucătorii la Lille, dar speră să vadă și fotbal, mai mult decât în primele meciuri. Așteaptă puțin spectacol și goluri, nu doar după minutul 89. Crede că rezervele vor impulsiona jocul albastru. Și Franța, deja calificată, să se elibereze odată de presiune.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sursele ziarului au aflat exact. Selecționerul face 4 schimbări față de echipa standard. Toate de la mijloc în sus: Kante și Giroud, avertizați și riscând să rateze meciul din "optimi", stau pe bancă. Lângă ei, Matuidi și revelația Payet. Elvețienii, numai o modificare, Embolo din primul minut în locul lui Seferovici.

Pogba, două transversale

"I-am bătut cu 5-2 la ultimul Mondial", le reamintește L'Equipe jucătorilor. A fost în urmă cu doi ani, aproape la fix: 20 iunie! Încearcă să-i ambiționeze. Chiar dacă și un egal le e bun, tot pe locul 1 termină grupa. Și adversarii ar fi asigurați de poziția secundă.

Gazonul, îngrozitor, vopsit verde la cererea UEFA ca să acopere zonele mari de iarbă arsă, nu-i avantajează nici pe unii, nici pe alții.
Și, după un moment de spaimă în start, când Pogba luftează în careul mic și Djourou poate deschide scorul, "cocoșii" se umflă-n pene. Pogba croșetează la marginea careului, șutând apoi violent.

Sommer are mâini de cauciuc, mingea îi scapă și cade pe bară (12). Imediat, Pogba, din demivole, cu stângul, spre colțul lung. Sommer reacționează ca un portar mare (13). Nu mai are ce face în minutul 18, când racheta lui Pogba de la 30 de metri izbește transversala aproape de vinclu.

Mehmedi, nevătămat!

Roș-albii mai au și ei o ocazie, însă Mehmedi nu țintește bine. Puțin mai târziu, Mehmedi are noroc, scapă nevătămat, după ce Rami face o foarfecă și trage cu toată forța în capul elvețianului.
Repriza a doua e echilibrată, dar Griezmann are golul în picior. Totuși, e piciorul drept, cel folosit mereu ca sprijin. Altă ratare. Și Payet e la centimetri de încă un gol de vis. Voleu, bară și balonul refuză să intre în poartă.

Până la urmă, nu se mai întâmplă nimic nici aici. Avertizați că la Lyon conduce Albania, un egal aici e perfect pentru ambele echipe. Și așa se încheie partida. Remiza. Nu chiar amicală, dar nici prea războinică.

elvetia franta 0 0

54de meciuri are Lloris cu banderola Franței pe braț; recordul de căpitan al "naționalei" albastre a fost egalat

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Save

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează