INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - FRANŢA 0-2

VIDEO+FOTO Franța joacă finala EURO cu Portugalia! Griezmann a trimis Germania acasă după ce a învins-o, scor 2-0

Foto: Reuters +20   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 23:52

Franța s-a calificat în finala Campionatului European pe care-l găzduiește după ce a învins reprezentativa Germaniei în semifinalele competiției, scor 2-0. În ultimul act o așteaptă Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

GERMANIA - FRANȚA 0-2
A marcat: Griezmann 45+2 pen., 72
VIDEO / liveTEXT

Naționala din Hexagon a profitat de un Griezmann în zi de grație, acesta fiind și cel care a deschis scorul în prelungirile primei reprize după un penalty. Schweinsteiger a fost cel care a comis lovitura de pedeapsă duă ce a făcut un henț inexplicabil.

Griezmann și-a asigurat titlul de omul meciului în minutul 72, când a majorat diferența după o respingere greșită a lui Neuer. Neamțul a ieșit eronat pe o centrare a lui Pogba și a trimis mingea până la jucătorul lui Atletico Madrid, care a trimis printre picioarele portarului de la Bayern Munchen.

De altfel, Griezmann e golgeterul acestui turneu final, cu 6 reușite, urmat de Giroud, Payet, Ronaldo, Nani, Morata și Bale, toți cu câte trei goluri.

Germania n-a putut conta în această partidă pe trei piese foarte importante: Gomez și Khedira, ambii accidentați, și Hummels, care a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Finala dintre Portugalia și Franța se va juca duminică, de la ora 22:00, pe arena Stade de France din Paris. Meciul va fi în direct pe Dolcesport, Protv și liveTEXT pe GSP.ro. 

Germania: Neuer - Kimmich, Boateng, Howedes, Hector - Can, Schweinsteinger - Ozil, Kroos, Draxler - Muller

Franța: Lloris - Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra - Pogba, Matuidi - Sissoko, Griezmann, Payet - Giroud

 

 
 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (294)
soprer.is.back
soprer.is.back  •  07 Iulie 2016, 23:36

nemtii au avut multe absente in primul 11 iar asta s-a vazut....nu au o banca de rezerva apropiata valoric de primul 11.au foarte multi tineri. o alta diferenta s-a facut la omogenitate.nemtii nu-s omogeni,in timp ce frantuzii da.

submarina
submarina  •  08 Iulie 2016, 08:43

Daca Bogdan Stancu inscria cu poarta libera in min 4 si in repriza secunda, Romania putea fi prima echipa de la Euro care invinge Franta:) Pe 10 astept prima infrangere a Frantei cu galacticul CR7 in prim-plan. Forta Ronaldo!

plischi
plischi  •  08 Iulie 2016, 07:23

credeti ca acel hent "inexplicabil" ar fi fost sanctionat daca faza se petrecea la cealalta poarta?! lipsiti de trei tancuri, infruntandu-se cu catziva "cocosi" ce zburda prin gradini si alti catziva care zboara prin copaci, nemtii nu aveau aseara nici unu la suta sanse de calificare in finala. numai isis putea interveni, insa nici astia n-au avut curaj...

Vezi toate comentariile (294)
Comentează