INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GRECIA - FINLANDA 0-1

VIDEO Grexit fără limită » Prăbușirea elenilor e de neoprit: al patrulea eșec la rînd acasă

Karelis (stînga, în duel cu Arajuuri), lovit la cap în repriza secundă, a fost printre puținii greci care și-au salvat ieri imaginea // Foto: Reuters
Karelis (stînga, în duel cu Arajuuri), lovit la cap în repriza secundă, a fost printre puținii greci care și-au salvat ieri imaginea // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 00:00

Degeaba au avut gazdele 17 șuturi la poartă și au dominat clar. Nordicii au lovit la unica mare ocazie și singura execuție cadrată, reușită de rezerva Pohjanpalo, în minutul 75.

Grecia s-a făcut de rîs aseară și cu Finlanda (0-1), continuînd picajul halucinant. A ajuns la peste 14 luni fără victorie și la 5 eșecuri consecutive acasă, 4 în actualele preliminarii. Fără gol marcat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ca și în precedentul meci la Atena, cu Feroe, echipa noului selecționer Kostas Tsanas (interimar) a dominat clar, dar a păcătuit teribil la finalizare. Numai un singur șut cadrat din 11 trimise la poartă și două oportunități, ratate de Fortounis și Karelis, pînă la pauză. Nordicii au absorbit presiunea cu calm, au tatonat și nu s-au aventurat în careul advers decît la un corner, cap Sparv peste transversală.

Iar la prima lor mare ocazie, Pohjanpalo, intrat în locul lui Pukki, a dat lovitura (75) pe contraatac. "Lanterna roșie" a terminat asediul disperat cu 20 șuturi la poartă și ratarea lui Tachtsidis pe final.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  05 Septembrie 2015, 13:57

Sunt cei mai buni din grupă , a zis *** Tutankamon ... Are icoane cu Afrodita și le pupă de zor ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1164289570253547
Sima Sorin  •  05 Septembrie 2015, 12:24

nu- nimic parca vad ca isi revin cu noi egal sau victorie

1701791776714401
Antoneta Borcan  •  05 Septembrie 2015, 12:02

parca vad ca noi nu sintem in stare sa-i batem!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează