INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  DANEMARCA - SUEDIA 2-2 (1-2 ÎN TUR)

VIDEO Ibra dă sentința! ”Dubla” lui Zlatan a rezolvat calificarea suedezilor la Euro, 2-2 cu Danemarca

Danezii n-au avut antidot pentru Ibrahimovici (dreapta)
Danezii n-au avut antidot pentru Ibrahimovici (dreapta)

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 00:00

Danezii au revenit de la 0-2, pe final, în numai 10 minute. Frumos pentru spectacol, dar prea puțin pentru ”France 2016”.

Pe Ibrahimovici nu-i bine să-l provoci. Unele ziare daneze l-au prezentat înaintea returului de aseară fără șort, într-un montaj foto, scriind "o să te lăsăm în chiloți". Pînă la urmă, a fost invers. Iar naționala lor a rămas acasă, executată de Zlatan!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Degeaba au început gazdele mai bine. Cu reluarea lui Yussuf Poulsen respinsă de Kallstrom în "transversală". Ca din senin, golul a picat în cealaltă poartă: centrare Kallstrom, reluare Ibra, din 8 metri: 0-1. Și 3-1 pentru reprezentativa Tre Kronor la general.

În minutul 19! Putea fi chiar 0-3 la pauză, dacă Zlatan nu rata singur cu portarul (27) sau dacă balonul deviat din Agger nu trecea milimetric "peste" (40).

La reluare, danezii s-au aruncat asupra careului lui Isaksson. Dar la finalizare le-a lipsit sîngele rece. Cea mai mare ocazie, șutul lui Eriksen, deviat de Sebastian Larsson în propriul portar.

Și-a venit minutul 76, cu execuția magnifică a lui Ibrahimovici, din lovitură liberă: 0-2. Replica gazdelor?  Poulsen, 1-2 (81). Și în prelungiri, Vestergaard: 2-2 (90+1). Frumos, dar prea tîrziu.

3 golurile-a dat Zlatan danezilor: unul în tur, două aseară

SLOVENIA - UCRAINA 1-1 (în tur 0-2)

Slovenii au plecat ca din tun aseară, la Maribor. Gol Bostjan Cesar (11) și încă 79 de minute la dispoziție pentru a întoarce acel 0-2 de la Kiev. N-a fost să fie. Oaspeții au rezistat eroic, iar în minutul 7 al prelungirilor dictate de arbitru, moment în care gazdele erau în "zece", după eliminarea lui Brecko (90+3), au și egalat: Iarmolenko, pe contraatac. Al doilea gol al atacantului lui Dinamo Kiev, după cel din tur. Și Ucraina merge la Euro.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează