EURO 2016  ·  INEDIT

VIDEO Jose Mourinho face pronosticuri pentru Euro 2016 cu ajutorul unei femei de serviciu!

Vineri, 17 Iunie 2016, 12:14

Antrenorul lui Manchester United a dezvăluit pronosticurile sale pentru Euro 2016 și a glumit legat de priceperea Angliei la penalty-uri, într-o farsă din cadrul emisiunii The Football Daily, difuzată pe canalul de YouTube Top Eleven.

În videoclip-ul numit „Jose and Josie”, Mourinho se folosește de cunoștințele sale de expert pentru a-i păcăli și a-i pune în dificultate pe prezentatorul The Football Daily și pe invitații acestuia. Cu ajutorul unei femei de serviciu, pe nume Josie, căreia îi șoptește în casă replicile potrivite, într-o discuție despre campionatul european de fotbal, portughezul dezvăluiecâteva dintre pronosticurile sale pentru echipele de la Euro 2016.

În timp ce unul dintre invitați spune că Germania ar putea câștiga campionatul, Josie argumentează că Austria are mai multe șanse, fiind echipa cu cea mai bună evoluție de la Euro 2016.

La finalul farsei, când Mourinho intră în platou, continuă seria de glume cu o remarcă la adresa jucătorilor din echipa națională a Angliei, care, spune el, nu au ca punct forte penaltyurile, problemă pe care o are și el.

"Pentru a deveni cel mai bun manager din lume ai nevoie de jucători buni, tactici ingenioase și antrenamente bine puse la punct. De asemenea, e nevoie să lucrezi în echipă, oferind și primind sprijin de la coechipieri. Colaborarea este foarte importantă în noul update Top Eleven Associations, pentru că jucătorii își pot testa propriile aptitudini, precum și pe cele ale prietenilor lor, primind diferite recompense”
Jose Mourinho

Farsa a fost creată în contextul lansării noului mod „Associations” pentru jocul de management de fotbal Top Eleven.

Cu 140 de milioane de utilizatori înregistrați și 10 milioane de utilizatori activi lunar pe web, Android și iOS, Top Eleven este unul dintre cele mai de succes jocuri sportive făcute vreodată. Jocul a fost lansat prima dată de Nordeus în mai 2010, iar în prezent se mândrește cu Jose Mourinho ca fiind ambasador de brand. Jocul este gratuit și este disponibil în aproape 30 de limbi diferite.

Save

Save

SaveUn taximetrist a descris cu lux de amănunte ce a simțit după ce s-a infectat. Coșmarul prin care trece

Libertatea

Comentarii (2)

ovidiu_3003  •  17 Iunie 2016, 19:58

Speranta mea este sa antreneze candva si o echipa nationala ...

ovidiu_3003  •  17 Iunie 2016, 19:57

Jose Mourinho ...un antrenor ...inegalabil ...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1