INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  OLANDA - LETONIA

VIDEO L-au salvat! Guus Hiddink rămîne selecţionerul Olandei după ce echipa sa a măcelărit-o pe Letonia, 6-0

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 21:12

Robben şi compania i-au salvat scaunul lui Guus Hiddink după ce au cîştigat categoric meciul cu Letonia de pe teren propriu, scor 6-0. 

VEZI AICI VIDEO!

Ameninţat cu demiterea, Hiddink avea o singură şansă de a scăpa, victoria în meciul cu Letonia. Olanda nu numai că a cîştigat, dar a făcut şi spectacol, aşa cum obişnuia şi în mandatul lui Louis van Gaal. 

Van Persie a deschis scorul după doar 6 minute după o pasă a lui Robben. Rolurile s-au inversat în minutul 35, iar scorul pauzei a fost stabilit de Huntelaar în minutul 42.

Olandezii au mai înscris în repriza secundă, tot de 3 ori, în ultimele 15 minute ale jocului.

Bruma a făcut 4-0 în minutul 77, Robben a reuşit "dubla" în minutul 82, în timp ce scorul final a fost stabilit de Huntelaar, în minutul 89.

În urma acestui rezultat Olanda rămîne pe locul 3, cu 6 puncte, în spatele Islandei şi Cehiei, ambele avînd maximum de puncte pînă la meciul direct, adică 9. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează