INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  BĂTAIE

VIDEO Primele imagini cu bătaia dintre steliști și dinamoviști din Paris

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 18:14

Rivalitatea dintre Steaua și Dinamo s-a simțit și în Franța, la Campionatul European de fotbal. Peluza Sud a Stelei l-a prins pe Elias Bucurică, unul dintre șefii de la PCH, și i-a aplicat o corecție.

Pe rețelele de socializare au apărut imediat informații că acesta ar fi fost lăsat în lenjerie intimă pe străzile din Paris.

Dinamoviștii s-au răzbunat și au atacat un grup de steliști din Paris. Au apărut și primele imagini de la revanșa "câinilor", care erau în superioritate.

Unul dintre steliști s-a refugiat într-un bar. Cel care s-a împiedicat în fața barului, așa cum se vede în imagini, este rugbystul Florescu, care a fost reținut până ieri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
929371553813840
Robin Gene  •  17 Iunie 2016, 04:38

Acestia sunt *** tzarii....Marfa pentru penitenciarele de pretutindeni...Intereseaza pe cineva sa puna capat huliganilor!?... Nu...De ce!?Intrbati justitia romana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  17 Iunie 2016, 00:51

"Primele imagini cu bătaia dintre steliști și dinamoviști din Paris" sunt de la Budapesta de la meciul Ungaria - Romania. Mai conteaza? Nu, pentru ca manipularea angajatilor *** e obligatorie asupra poporului roman.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  16 Iunie 2016, 22:35

Niște *** ,aceste *** ale societății trebuiesc interzise definitiv de pe arenele sportive !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează