INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - ITALIA 1-1, 6-5 DUPĂ PENALTY-URI

VIDEO S-a prăbușit zidul! Panzerele au alungat demonii trecutului și au eliminat Italia la lovituri de departajare

Traseul Italiei s-a oprit în
Traseul Italiei s-a oprit în "sferturi", în fața campioanei mondiale, jucătorii lui Conte terminând în lacrimi

Articol de - Publicat duminica, 03 iulie 2016 00:00

 Panzerele au alungat demonii trecutului și au bătut Italia în premieră la turneele finale. A fost nevoie de 18 penalty-uri, în finalul dramatic al unui joc dominat de multă teamă.

"Nici mama nu vă mai poate ajuta astăzi". "1970, 1982, 2006, 2012. Însă azi e 2.7.2016. Basta!" 

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nemții și-au făcut curaj și vise și-n presă, vezi titlurile agresive din Bild și Express, că, finalmente, la a noua tentativă!, îi vor bate pe italieni și în întâlniri oficiale. Și că vor vindeca toate cicatricele istorice de la evocatele turnee finale de CM și CE, în care au cedat în fazele eliminatorii. Mereu!

Low fricos, Draxler out

Și Low le-a copt surpriza. L-a scos pe Draxler și l-a ales pe Howedes pentru a folosi, asemenea lui Conte, trei stoperi. Pentru că Squadra are doi atacanți. Dincolo, nicio minune cu recuperarea lui De Rossi.

Numai rezervă, cu Parolo în locul golgeterului azzurro din lot și Sturaro. Ce bun era Jorginho, lăsat acasă de Conte! Mai ales că Motta e suspendat. Nu-i timp de calcule. Aplauzele deschid șocul, în minutul de reculegere pentru cele 9 victime italiene ale atentatului de la Dhaka.

Previzibil, posesia e a alb-negrilor. Italienii respiră greu, dar absorb presiunea. Cine nu rezistă e Khedira (aductori), intră Schweinsteiger și-i "fură" banderola lui Neuer.

Spațiile sunt extrem de aglomerate, presingul sufocant, iar construcția se frânge des fără ocazii. Apar abia către finalul unei reprize tactice, nespectaculoase. Muller, respectiv Sturaro, amenință albul tabelei, degeaba.

Cadoul lui Boateng

Jocul se animă după pauză, ritmul e mai alert și suspansul crește. Muller profită de o eroare, are culoar, însă șutul său e salvat acrobatic de Florenzi de pe linie. Apoi, din corner, Boateng trimite peste. Apărarea azzurra scârțâie pe dreapta, Hector speculează și centrarea deviată de Bonucci e assist pentru Ozil: 1-0.

Imediat Gomez poate dubla avantajul, Buffon evită fantastic autogolul lui Chiellini. Se vede și Italia, Pelle șut alături. Preludiul egalării.

Boateng face un cadou, henț stupid la devierea lui Chiellini. 11 metri marcat de Bonucci, primul al unui fundaș italian la CE sau CM! Și departajarea nu s-a putut face decât de la punctul cu var. Unde Hector a semnat calificarea.

492de minute fără gol primit e seria lui Neuer la Euro, oprită la 2 minute de recordul lui Zoff

50de goluri a marcat Italia împotriva Germaniei în totalul de 34 de dueluri

germania italia 1 1 6 5

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1205233679509404
Ghinea Dumitru  •  03 Iulie 2016, 20:56
Postat de Herascu Bogdan pe 03 Iulie 2016, 11:37

Fraților, mai învățați fotbal. Germania n.a bătut Italia. Germania a trecut de Italia după departajarea loviturilor de la 11 m ( nu de penalty ca nu e nicio pedeapsă). Scorul a fost, este și va fi în veci 1-1. Dacă puneai Italia -Germania 2 la pariuri pierdeai. A fost x. Reiau: Germania n.a bătut Italia niciodată (în meci oficial). Nici ieri.

nu stiu ce meci ai vazut tu dar Germania a fost peste Italia . Italia a intrat din nou in meci datorita lui Boateng care le-a facut un cadou nesperat cu 15 minute inainte de final . Nu poti elimina campioana mondiala plus campioana europeana jucand numai in aparare . Doua echipe redutabile , din punctul meu de vedere adevarata finala . Cred insa ca a afirma ca numai norocul i-a adus Germaniei calificarea e prea mult . E doar parerea mea personala si este atacabila ...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Iulie 2016, 12:01

meciul a fost pierdut de Conte! cu Geaccherini mana moarta, cu De Sciglio depasit la toate capitolele, cu Pelle apatic, Italia a jucat pana in minutul 120 din cauza lipsei de inspiratie a lui Conte. in conditiile in care acesta a gresit si selectia, alegand doar salahori in lotul de 23, iar pe jucatorii de inspiratie, totusi, selectionati nu a gasit de cuviinta sa conteze... fara trioul de fundasi centrali, Italia nu iesea din grupa. pacat, mare pacat, la cata determinare au dat dovada, cu putina inspiratie din partea antrenorului Italia castiga la pas competitia! Conte nu apuca anul nou la Chelsea!

fcu1948
fcu1948  •  03 Iulie 2016, 13:43
Postat de bridges pe 03 Iulie 2016, 10:18

Antijocul a plecat acasa !

Păi România a plecat de 2 săptămâni, te-ai trezit să comentezi acum???????????

Vezi toate comentariile (14)
Comentează