INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SERBIA - ALBANIA 0-0 (ÎNTRERUPT ÎN '42)

VIDEO şi FOTO Delir în Albania! 3.000 de fani au adus torţe şi steaguri pentru a primi naţionala după incidentele din Serbia » Mesaj scandalos al premierului

Imagini de la aeroportul +7   FOTO
Imagini de la aeroportul "Maica Tereza" din Tirana

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 15:34

Echipa naţională a Albaniei a fost primită cu urale de fani, la întoarcerea acasă, după scandalul de la Belgrad. 3.000 de fani au adus steaguri şi torţe, iar primul ministru a scris un mesaj scandalos pe twitter!

Aseară, arbitrul a întrerupt meciul dintre Serbia şi Albania, la scorul de 0-0, după ce o dronă purtînd steagul presupusei "Albanii Mari" a zburat pe deasupra terenului şi a provocat incidente între jucători.

Astăzi s-a aflat că drona era controlată de Orfila Rama, fratele prim ministrului Albaniei, Edi Rama.

3.000 de fani au aşteptat sosirea echipei naţionale a Albaniei pe aeroportul din Tirana, informează Associated Press. Premierul, aflat într-o vizită în altă ţară, a scris pe twitter un mesaj pe care mulţi îl consideră scandalos: "Jucătorii noştri ne-au făcut mîndri şi fericiţi" .

Culmea este că Edi Rama are programată o vizită oficială la Belgrad, săptămîna viitoare, urmînd să fie prima a unui premier albanez în Serbia în ultimii 68 de ani. Nu se ştie dacă această vizită va mai avea loc.

Relaţia istorică dintre Serbia şi Albania este una foarte tensionată, în principal din cauza provinciei Kosovo, care şi-a declarat independenţa în 2008 şi care nu este recunoscută de sîrbi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (247)
zold8
zold8  •  16 Octombrie 2014, 07:27
Postat de napocarepublic pe 15 Octombrie 2014, 23:20

ardealul independent jos ungaria !! nu r.romania!!

Poate daca vii cu Hitler iar maimutoiule. Burta pe cartea de necromantie!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 05:48
Postat de djeurofighter pe 15 Octombrie 2014, 21:34

Minti cu nerusinare, muppets! Doar tu reusesti sa-ti dai / sau sa dai altora cate 3 - 5 - 7 like-uri intr-un interval de 1 minut (sau chiar mai putin)! Eugen_Pan avea 0 like-uri timp de vreo 10 - 15 minute dupa ce a postat tampenia aia si brusc, intr-un minut, a primit 8! Banuiesc ca nu erai tu, ci alti useri sarbi care citesau formulul in acelasi timp? :)))))))))))))) Pleaca naibä de aici, cu scuzele tale fara acoperire, de panarama umana!

..)))))))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 05:46
Postat de napocarepublic pe 15 Octombrie 2014, 23:20

ardealul independent jos ungaria !! nu r.romania!!

altul... vere, numai nazbatii ati scris, care mai de care...))

Vezi toate comentariile (247)
Comentează