INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SERBIA - ALBANIA

VIDEO şi FOTO Drona care a pornit iadul la Belgrad era controlată de fratele premierului Albaniei!

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 13:06

Partida dintre Serbia şi Albania a fost oprită în minutul 42, la 0-0, din cauza unei drone care din cîte se pare era controlată de Orfila Rama, fratele prim ministrului Albaniei, Edi Rama. 

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI!

Acesta controla drona (n.r. aparat de zbor fără pilot la bord, ghidat de la distanţă) de la loja VIP, avînd telecomanda la el. Era o dronă folosită de armata albaneză în operaţiuni speciale. Poliţiştii de la Belgrad l-au arestat azi noapte, însă în această dimineaţă a fost eliberat.

Cotidianul Blic susţine că acesta deţine paşaport american, iar eliberarea sa a fost posibilă pentru că s-ar fi riscat un scandal diplomatic între cele două state.

Meciul a fost oprit după ce fotbaliştii celor două echipe s-au bătut. Mai multe imagini puteţi vedea în galeria FOTO.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (87)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 07:07

drona era controlata de fratele premierului. asta spune tot.

fulk_nerra
fulk_nerra  •  15 Octombrie 2014, 23:31
Postat de sange_alb.rosu pe 15 Octombrie 2014, 12:03

Sarbii sunt fratii nostri. Albanezii le-au furat practic un teritoriu in care Sarbii ii lasasera sa se refugieze in timpul invaziei turcesti. Practic se confirma proverbul ca "pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti". Pentru sarbi, Kosovo e sfant. Acolo zac osemintele lui Lazar. Si inca ceva: SUNT DOAR DOUA NATIUNI VECINE PE PLANETA CARE NU S-AU RAZBOIT NICIODATA IN ISTORIE: SARBII SI ROMANII! Desigur, asta pentru ca sarbii au fost, ca pe noi ne cucerea oricine.

aici te inseli, romanii s-au razboit cu sarbii. In 1330, o alianta formata din bulgari, romani si tatari au atacat serbia si a fost invinsa la Velbjud. Sigur, ulterior relatiile au deveit mult mai bune si domnitorii Tarii Romanesti si cnezii sarbi au facut alianta matrimoniale. De asemenea, in oastea lui Baiazid care a fost infranta la Rovine se gaseau sarbi. NU in ultimmul rand, am avut neintelegeri cu sarbii in 1918, cand vroiau tot Banatul. Dar aseara albanezii au provocat, si daca se dovedeste ca fratele premierulul albanez ca teleghidat drona, e rau.

jezuvia
jezuvia  •  15 Octombrie 2014, 20:52
Postat de maianimalule pe 15 Octombrie 2014, 15:18

s-a stricat treaba in iugoslavia pentru ca sarbii se credeau un fel de rasa superioara care trebuie sa le conduca pe celelalte cu forta ...si nu inteleg de unde atata fratie cu sarbii , romanii din serbia sunt tratati la fel de rau ca cei din ucraina insa ucrainienii nu au pretins niciodata ca sunt prietenii nostrii

daca nu stii mai bine taci, fratia e de prin 1300 D.C , despre rasa superioara nu poate fi vorba, de unde ai inteles asta, sau ai avut o intalnire cu un sarb si reactia o fost doar fata de tine (atunci inteleg). In rest esti total pe langa subiect. Imi pare rau pentru tine dar suferi de o boala incurabila

Vezi toate comentariile (87)
Comentează