INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  NORVEGIA - ITALIA 0-2

VIDEO Squadra Zazzurro » Noua Italie, pe placul lui Conte în 2-0 cu Norvegia: ”Foame de rezultate, nu faimă”

Articol de - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 22:36

Selecţionerul l-a dat exemplu pe Zaza, vîrful lui Sassuolo, care a deschis scorul şi a avut o bară: ”De jucători tineri şi răi ca el am nevoie ca să facem o squadra cu S mare”


Noua Italie a devenit deja, doar într-o săptămînă, marcă înregistrată Antonio Conte. Două victorii clare cu 2-0, în care victimele s-au numit Olanda, în amical, şi marţi Norvegia, la debutul oficial, au arătat o trupă mult schimbată în bine. O "squadra azzurra" cu S mare, cum vrea selecţionerul.

Click aici pentru VIDEO!

"Foamea şi faima sînt două lucruri diferite. Eu am nevoie de jucători cu foame, oameni ca Zaza, care a demonstrat răutate şi că e mîndru să poarte tricoul «naţionalei»", a explicat cel ce refuză eticheta de taumaturg. "Vreau ca jucătorii să se sacrifice pentru echipă, apoi organizarea poate pune în valoare talentul unor Zaza şi Immobile, atacanţi moderni, care participă la ambele faze. La Oslo au fost 7 nume noi faţă de echipa de la Mondial, dar la mine joacă cine merită. Doar ce văd cu ochii mei contează şi am evaluat bine situaţia", zice Conte. Zaza, vîrful lui Sassuolo, are primele două selecţii cu Conte. A scos penalty şi eliminare cu Olanda şi marţi a dat primul gol în "naţională.


7 dintre cei 14 jucători folosiţi de Antonio Conte în squadra azzurra la Oslo au cel mult 24 de ani

77 de ani trecuseră de la ultimul succes al Italiei în Norvegia, de pe vremea lui Mazzola şi Piola


"Îmi trebuie oameni care să taie brazde încît terenul să necesite refacerea după meci. Îmi plac jucătorii de 23-24 de ani, ei reprezintă prezentul şi viitorul nostru"
Antonio Conte, selecţioner Italia

"Cred că Balotelli a văzut meciurile cu Olanda şi Norvegia şi rămîne un jucător mare. Depinde de el însă dacă va înţelege că trebuie să alerge şi să se sacrifice"
Leonardo Bonucci, fundaş Italia

Playtech: BOMBĂ! Ce relație a existat între Nuțu Cămătaru și Monica Gabor: ‘Mi-a adus-o mie primul și...’


Comentarii (1)
mihai231
mihai231  •  11 Septembrie 2014, 15:42

exact ceea ce spuneam dupa meciurile de la momdialeitalia nu moare!....problema este a Romanieiin viitor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează