INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SPANIA

VIDEO Surpriză de proporţii în preliminariile CE 2016: Spania bătută în Slovacia! Iker Casillas a comis-o din nou

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 23:56

Iker Casillas a comis o nouă gafă, de această dată în poarta echipei naţionale în partida cu Slovacia din preliminariile pentru EURO 2016.

Portarul lui Real Madrid a greşit flagrant la golul marcat de Kucka din lovitură liberă de la 25 de metri. Casillas n-a anticipat bine traiectoria balonului, iar mingea a intrat în poartă.

Vezi aici VIDEO cu gafa lui Casillas

Spaniolii au egalat în actul secund prin Alcacer (83), dar 4 minute mai tîrziu Stoch a dat lovitura şi a stabilit scorul final, 2-1!

Echipele de start:

Slovacia: Kozacik - Pekarik, Skrtel, Durica, Hubocan - Pecovsky, Gyomber, Kucka - Mak, Hamsik, Weiss

Spania: Casillas - Juanfran, Pique, Albiol, Alba - Busquets, Koke - Silva, Fabregas, Iniesta - Costa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
portardelegenda
portardelegenda  •  10 Octombrie 2014, 20:16

Cassilias a comis-o din nou auzi titlu de oameni care bat campii , mai analfabetilor care va uitati la o minge precum vitelul la o poarta poarta noua, daca ati fi vazut traiectoria ciudata pe care a luat-o balonul (parnaie de balon ce favorizeaza golul ) v-ati fi dat seama ca nu e nici o gresala ci pur si simplu cade victima noilor tehnologii Adidas ce fabrica niste catastrofe de mingi umflate cu publicitate . Si nici macar nu sunt fan Cassilias dar voi sunteti analfabeti in fotbal

neaga1900
neaga1900  •  10 Octombrie 2014, 12:19
Postat de imp3rator pe 10 Octombrie 2014, 00:17

personal cred ca ar trebuii sa te duci la nani

la nani te ai dus tu- cu mult inaintea mea....Ambele goluri au fost ale lui Casillas, din nefericire...duminica va juca De Geea

cristimcl
cristimcl  •  10 Octombrie 2014, 09:23
Postat de napocarepublic pe 10 Octombrie 2014, 00:50

BBc-ul a facut un reportaj despre motzi ..despre cum a eliminat trupa 7iganilor din 6hena . am revazut cu placere ..momente de trista amintire pt satra din cimitir Mare roman ,,,MOtzi !! a eliminat de unul singur pizdeaua+))

Majoritatea steliștilor nu au nicio problemă că Steaua a fost eliminată din CL. Ba din contră, consider că e mai bine pentru toată lumea, mai puțin pentru condamnat.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează