INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  BOSNIA - ȚARA GALILOR 2-0

VIDEO Țara Galilor e în premieră la Euro, chiar dacă a pierdut cu Bosnia: ”Cel mai dulce eșec”

Selecționerul Coleman e aruncat pe brațe de jucători. Galezii ajung la un turneu final după 58 de ani de la CM 1958
Selecționerul Coleman e aruncat pe brațe de jucători. Galezii ajung la un turneu final după 58 de ani de la CM 1958

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2015 00:00

Căpitanul care a contribuit la 8 din cele 9 goluri ale ”dragonilor” a fost cel mai bun om al lui Coleman și sîmbătă, la Zenica, unde bosniacii au învins din doar două șuturi cadrate.

Gareth Bale și galezii săi n-au mai avut nevoie de jocul cu Andorra pentru a-și asigura calificarea în premieră la Euro. Paradoxal, performanța "dragonilor" a venit după o înfrîngere, 0-2 cu Bosnia, întîia în actualele preliminarii!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Le-a deschis drumul spre Franța "naționala" Ciprului, care a bătut-o (2-1) la Ierusalim pe Israel, aruncînd-o la 5 puncte de locul doi și cu șanse mici să prindă barajul.

"E cel mai dulce eșec suferit. A fost visul carierei mele, dar acum trebuie să facem un turneu bun și în Franța", a declarat Bale, care a contribuit la 8 din cele 9 goluri din grupă.

Cel mai bun om al galezilor și sîmbătă a explicat performanța: "Sîntem ca frații și echipa e foarte unită. Dacă pierde cineva mingea, luptăm toți să încercăm s-o recuperăm".

Galezii au sărbătorit plonjînd pe gazonul mustind de apă ca în piscină. "Gareth Bale is magic!", au strigat cei 600 de fani veniți la Zenica.

"Este straniu, niciodată n-am fost atît de fericit după ce am pierdut cu 2-0. Nu pot explica ccea ce simt, e un vis absolut incredibil"
Cris Coleman, selecționer Țara Galilor

574 de minutecu poarta închisă e seria Țării Galilor ruptă la Zenica, unde a încasat tot atîtea goluri cîte primise în primele 8 meciuri din preliminarii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1552028481725614
Panda Sorin  •  12 Octombrie 2015, 18:29

Convocati-i urgent pe Rush si Giggs fiindca peste alti 34 de ani, cand o sa jucati din nou la un turneu final, vor fi tarana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează