INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ELVEŢIA - ANGLIA 0-2

VIDEO Welbang! ”Dublă”! » Danny Welbeck i-a şocat pe elveţieni, iar Anglia porneşte cu dreptul în preliminarii: 2-0

Welbeck (în alb), coșmarul elvețianului Von Bergen // Foto: Reuters
Welbeck (în alb), coșmarul elvețianului Von Bergen // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 23:53

Englezii sînt neînvinşi în faţa naţionalei Ţării Cantoanelor din mai 1981. Bilanţ: 6 victorii, cu cea de aseară, şi 3 remize.

Elveţia rămîne unul dintre adversarii preferaţi ai Angliei. Şi aseară insularii au rămas neînvinşi în faţa reprezentativei Ţării Cantoanelor: 2-0 la Basel în debutul campaniei de calificare la Euro 2016. O serie ce a ajuns deja la 9 partide (6 succese, 3 remize)!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Omul confruntării de aseară a fost Danny Welbeck. Proaspăta achiziţie a Arsenalului n-a strălucit în mod deosebit, dar a fost acolo unde trebuia, cînd trebuia. Prima oară la capătul unei centrări marca Sterling, neavînd altceva de făcut decît să pună latul: 0-1 (58).

O reuşită anunţată de marea ratare a lui Jones, din finalul primei reprize, şi o replică la impotenţa elveţienilor. A lui Seferovici, căruia Hart i-a refuzat golul în două rînduri, şi a lui Drmici. Iar în final a apărut din nou Welbeck, ca să le arate cum se face: 0-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează