INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ELVEȚIA - BOSNIA 0-2

VIDEO Ziariștii de la Blick au dat de pământ cu naționala lor după eșecul cu Bosnia: ”Noapte bună, Elveția!”

Pjanici, numărul 10, îi face mat pe elvețieni din lovitură liberă
Pjanici, numărul 10, îi face mat pe elvețieni din lovitură liberă

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2016 00:00

Două amicale, cu Irlanda și Bosnia, două eșecuri. "Noapte bună, Elveția!", a titrat ieri tabloidul Blick, care nu-i vede bine pe jucătorii lui Vladimir Petkovici.

"Mai sunt 71 de zile până la startul Euro 2016 și naționala noastră n-are nici față, nici contur. Înaintea acestor teste aveam o echipă cu multe semne de întrebare. Acum sunt și mai mari.", a scris ziarul elvețian.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului cu Bosnia!

Marți, la 0-2 cu Bosnia, pe jurnaliștii elvețieni i-a șocat cel mai tare primul sfert de oră: "Jocul alor noștri, dominați copios, a fost aproape o declarație de faliment! La un moment dat te întrebai «La dracu', care-i echipa care merge la Euro? Noi sau Bosnia?»".

Concluzia Blick-ului după 180 de minute dezamăgitoare: "Dacă stabilim drept reper aceste amicale te ia cu frică numai când te gândești la turneul final din Franța".

Panică în tribune

Pe la jumătatea reprizei secunde, pe stadion s-au auzit câteva pocnituri, iar mulți dintre spectatori s-au speriat la gândul unui atentat cu bombă. De vină au fost însă petardele și torțele fanilor bosniaci, care au reușit să le strecoare pe "Letzigrund" în ciuda controalelor efectuate la intrare. Ei au sfârșit prin a fi fluierați de întreaga asistență.

"Greu de dislocat"

Elvețienii au fost impresionați de evoluția "tricolorilor" în amicalul cu Spania și în special de faptul că nici campioana Europei n-a reușit să le dea gol (0-0). "Greu să le disloci apărarea. Domnii Deschamps, Petkovici și De Biasi, selecționerii adversarelor, o să se chinuiască cumplit să-i dea de cap", a punctat tabloidul Blick.

"În halul ăsta n-avem ce căuta la Euro"
Fabian Schar, fundaș Elveția

"Echipa a jucat cu teamă. Avem probleme în toate compartimentele"
Vladimir Petkovici, selecționer Elveția

"Elveția are experiența marilor turnee. Până la Euro își va regăsi ritmul"
Mehmed Bazdarevici, selecționer Bosnia

0 goluriau marcat elvețienii în ultimele două amicale, cu Irlanda (0-1) și Bosnia (0-2)

15 iuniee data meciului nostru cu Elveția, în grupa A a turneului final din Franța

ELVEȚIA - BOSNIA    0-2

(Dzeko 14, Pjanici 57)

ELVEȚIA: Sommer - Lichtsteiner (65 Lang), Schar (46 T. Klose), Senderos, R. Rodriguez (65 Moubandje) - G. Fernandes (46 Zuffi), Xhaka - Steffen, Kasami (72 Tarashaj), Mehmedi (46 Embolo) - Seferovici. Antrenor: V. Petkovici

A arbitrat Sebastien Delferiere (Belgia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  31 Martie 2016, 10:47

Stiti care-i partea proasta? De-ar fi fost victorii, le-ar mai fi adormit vigilenta, asa se vor trezi in varf de forma chiar la Euro in partida cu noi. Piei drace !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close