INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMANIA, MÂINE, 22:00, PROTV, DOLCE, GSP

"Vreau să punem probleme Franței!" » Anghel Iordănescu surprinde la ultima conferință de presă înainte de EURO!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 17:03

Selecționerul Anghel Iordănescu a susținut azi o conferință de presă înainte de meciul cu Franța, de mâine, de la EURO 2016.

"Suntem extrem de onorați și este o mare cinste pentru România să deschidem o competiție așa mare cum este EURO 2016.

Jucăm cu țara gazdă, una dintre favoritele la câștigarea turneului. Suntem încrezători și vrem să arătăm că avem o echipă națională competitivă.

Cunoaște Franța și forța ofensivă. Cunoaștem și individualitățile din lotul de 23.  Suntem optimiști și sperăm să facem o impresie bună.

Personal, consider că un joc cu Franța este un special. Știm exact ce vor arăta francezii și trebuie să recunosc că am avut câteva ședințe video.

Noi dorim să ne facem jocul pe care ni l-am propus. Vrem să ne ridicăm la nivelul Franței. Vrem să facem ce știm și să mizăm pe calitățile jucătorilor noștri.

Mi-ar fi greu să compar Franța cu celelalte forțe europene, dar echipa este una dintre favorite. Franța are jucători de mare calitate și de mare valoare, cu jucătorii care evoluează la cel mai înalt nivel. Este o echipă de milioane de euro.

Franța joacă în fața fanilor și are un joc ofensiv foarte bun. Consider că Franța, prin calitatea și valoarea pe care le are, este favorită.

Ne așteptăm ca Franța să începă meciul în forță și ca va fi presiune pe băieții noștri.  Băieții noștri au experiența necesară pentru a trece peste momentele de dominare. 

Nu vrem să jucăm defensiv. Vrem un joc echilibrat și să punem probleme Franței. În defensivă, francezii au probleme nerezolvate. 

Starea jucătorilor este bună".

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
paulg40
paulg40  •  10 Iunie 2016, 01:28

Prea multa vorbarie.Sa ii batem pe emigranti si gata!

wertusi
wertusi  •  09 Iunie 2016, 23:27

cu aceasta echipa problema se pune sa nu dea aia vreo 6 . Au patit-o sarbii intr-un meci cu Argentina dupa ce nu luasera decat 1 gol in preliminarii . Chiriches este iesit din forma total ar o mare prostie sa il bage titular , Popa , Chipiciu .nu au ce cauta in primul 11,plus Stacu , Tatarusanu sa zicem , dar a facut un meci foarte prost cu Ucraina ,deci as merge pe mana lui Patelimon, dar Tata puiu crezand ca FSCB e Steaua va baga de la aceasta echipa cu nemiluita . Acum asta e fiecare pasare pe limba ei moare din pacate reprezinta Romania

1429283900726653
Niculae Blaga  •  09 Iunie 2016, 22:04

PAI MAI CASCHETA *** DAR MITE FRANTEI !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close