INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FINLANDA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, GSP.RO, DIGISPORT 1

Vrem egal, ei locul doi » Ungaria încă mai speră la poziția secundă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2015 00:00

Cu două ore şi 45 de minute înaintea partidei de la Belfast, Finlanda şi Ungaria joacă o partidă care, la prima vedere, pare decisivă doar pentru locul 3.

Maghiarii însă speră chiar la poziţia secundă. Iar Pal Dardai i-a extenuat la ultimul antrenament, susţinut pe o căldură infernală, o şedinţă de pregătire care a ţinut 70 de minute!

De partea cealaltă, Mixu Paatelainen, selecţionerul nordicilor, s-a plîns de evoluţia elevilor din amicalul cu Estonia (0-2): "N-avem şanse împotriva maghiarilor dacă jucăm aşa!".

Pentru România, rezultatul optim este un egal. Dacă batem la Belfast şi la Budapesta, în următoarele două partide, ne calificăm matematic la turneul final chiar după aceste două partide dacă partida de la Helsinki se termină egal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează