INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BELGIA - PORTUGALIA 1-0

Alarmă la belgieni! Cei mai buni jucători, în mare pericol să rateze meciul cu Italia

Alarmă la belgieni! Cei mai buni jucători ar putea rata tot turneul!
Alarmă la belgieni! Cei mai buni jucători ar putea rata tot turneul!

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 20:30 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 20:35

Căpitanul Eden Hazard (30 de ani) a suferit o leziune la coapsă. Kevin De Bruyne (30 de ani) are o entorsă de gleznă. Sunt șanse mici ca Belgia să poată conta pe ei versus Italia.

UPDATE ora 20:30 - Hazard și De Bruyne, șanse infime să joace cu Italia

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, a confirmat că este puțin probabil ca Eden Hazard și Kevin De Bruyne să joace împotriva Italiei vineri, 2 iulie, în sferturile de finală ale EURO 2020.

„Primele informații de la staff-ul medical sunt pozitive în cazul amândurora, vor rămâne în lot. Doar că timpul se scurge și este foarte dificil să îi avem pe deplin apți de joc (n.r. - pentru meciul cu Italia). Va trebui să o luăm zi cu zi și să încercăm să îi recuperăm. 

Am fost cu toții puțin îngrijorați înainte să primim veștile de la analize, așa că a fost o ușurare să știm că putem lucra alături de ei pentru a-i recupera”, a spus Martinez, citat de SkySports.

Știrea inițială - Eden Hazard: „Am dureri, e o problemă”

Nu putea exista un traseu mai dificil dincolo de grupe pentru Belgia. Portugalia, în „optimi”. Italia, în "sferturi". Pentru a trece și de "squadra azzurra", Roberto Martinez are nevoie de toți jucătorii, dar selecționerul i-ar putea pierde tocmai acum pe cei mai valoroși. Căpitanul și omul-cheie. Eden Hazard și Kevin De Bruyne.

Hazard, care vine după două sezoane pline de accidentări, mai ales musculare - a jucat mai puține meciuri în doi ani la Real decât Luka Modrici în ultima stagiune -, a cerut schimbare duminică seară, spre finalul meciului cu lusitanii. S-a plâns de dureri la coapsă. „Am dureri, e o problemă”, spune Eden, care ar putea rata tot restul competiției. „Vom vedea dacă voi rămâne sau nu în lot. Când ai banderola pe braț, spui că vei sta cu echipa până la capăt. Am un rol important în mijlocul băieților”.

Kevin de Bruyne are și ligamentele afectate?

De Bruyne este și el în primejdie. Are entorsă la glezna stângă. A vrut să continue și în repriza secundă, dar i-a fost imposibil. Nu mai avea stabilitate pe gleznă. Martinez speră ca el să nu aibă și ligamentele afectate. Dacă e așa, atunci adio, Euro! Și Belgiei îi va fi infinit mai greu să-și împlinească visul. Primul trofeu din istoria naționalei roșii.

43 de meciuria jucat Eden Hazard la Real în toate competițiile în ultimele două sezoane

Courtois râde de vecinii batavi

Odată calificați în „sferturi”, belgienii au glumit pe seama vecinilor batavi, trimiși acasă încă din „optimi”. Mai ales Thibaut Courtois, portarul „diavolilor roșii”. „Ne-am apărat bine împotriva portughezilor, am dovedit că defensiva noastră a fost criticată degeaba. Am auzi că și olandezii ne-au taxat. Ei bine, noi suntem încă la Euro, ei sunt acasă”, a comentat goalkeeperul lui Real Madrid.

VIDEO Ce au făcut vedetele Franței la antrenamentul de pe „Arcul de Triumf”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce a făcut Cristiano Ronaldo după ce Portugalia a fost eliminată de la Euro » Camerele TV au surprins momentul

Gullit nu-i iartă pe olandezi după eliminarea de la Euro 2020: „Nu i-am văzut pe teren!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  28 Iunie 2021, 16:26

Pe De Bruyne l-au accidentat intentionat... le-a fost prea frica de el dupa ce facuse Danemarcei. Karma pt portughezi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează