Comentarii (5)

mosvasile  •  26 Martie 2019, 14:46

I-aauzi!Dar nu i-a dat cel mai pretios sfat!Care?Cum care?Pai sa selectioneze pe toti de la fcsb!Chiar si rezervele rezervelor!

Sorin Florinel  •  26 Martie 2019, 10:47

Tata puiu dacaca nu avea o generatie frt frt buna,saracul nici 5 meciuri nu prindea pe banca nationalei.

Marian Dinu  •  26 Martie 2019, 07:41

Contra sa spui federației sa-ti planifice cât mai multe amicaluri, acolo avem cele mai bune rezultate, am batut suedia, chile, egal cu spania, italia, argentina, uruguay. În amicale suntem extraordinari pentru că ne lasa aia sa ne bucurăm si noi. Adevarul si realitatea este alta însă, dar noi nu vrem să înțelegem. Suntem praf de fapt. De ce te oftici acum Contra, tu chiar credeai după tragerea la sorți ca noi avem vreo sansa la calificare intr-o grupa cu spania, suedia și norvegia?. Suntem pe locul 4 ca si valoare, voi chiar nu realizați?, doar o minune ne califica la europene. Voi nu ati fost în stare să terminati pe locul 1 intr-o grupa mult mai accesibilă în liga națiunilor si credeti ca puteti intr-o astfel de grupa.

Conache Pavel  •  26 Martie 2019, 05:09

Ce sensibil e contra, cand un antrenor/selectioner pierde un meci e criticat peste tot in lume (de multe ori criticat foarte dur); daca nu-i convine sa renunte, sa se uite in oglinda si sa-si "dedice" osanale.

sebastian_ionut  •  26 Martie 2019, 00:29

Iordanescu avea jucatori valorosi.Acum nu mai sunt jucatorii aceia valorosi.Contra trebuie sa bage cat mai mult tineret ,ca nu avem ce face cu actuala echipa in majoritate fara tineret.

Comentează