INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  AUSTRIA - MACEDONIA DE NORD

Austria - Macedonia de Nord » Mesaj RO-Alert pe telefoanele bucureștenilor, cu 3 minute înaintea startului de pe Arena Națională

Imagine de la antrenamentul oficial al Austriei pe Arena Națională
Imagine de la antrenamentul oficial al Austriei pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 18:58 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 19:20

Cu 3 minute înaintea startului de pe Arena Națională, sistemul RO-Alert a emis o comunicare de vreme rea pentru intervalul orar 19:10 - 20:30, adica perioada în care se va disputa cea mai mare parte din jocul Austria - Macedonia de Nord de la București.

Avertizare meteo cod portocaliu! În București, vijelie, rafale de peste 60-65 de km/h, grindină de mici și mediu dimensiuni, averse torențiale. 

Perioada de manifestare, 13.06. 2021, între orele 19:10 - 20:30. Evitați deplasările și luați măsuri de autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU, IGSU și ANM pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, se arată în comunicarea emisă cu 3 minute înainte de startul confruntării de pe Arena Națională, Austria - Macedonia de Nord.

O ploaie măruntă a început la București chiar în primele 10 minute ale întâlnirii.

Acoperișul Arenei Naționale nu a fost tras pentru Austria - Macedonia de Nord

Sâmbătă, naționala Austriei și-a anulat antrenamentul oficial de pe Arena Națională dinaintea meciului cu Macedonia de Nord, din cauza ploii torențiale din București, care a inundat gazonul.

Deși cel mai mare stadion din București are un acoperiș care poate fi folosit în condiții neprielnice, acesta nu va fi tras la meciul din această seară, indiferent de condițiile meteo.

Am văzut opinii critice că nu am tras acoperișul. Este o altă decizie a UEFA, care este de când s-a conturat EURO 2020, de a nu se folosi acoperișul pe niciuna dintre arene la EURO. Nu toate arenele au acoperiș. Mi se pare că doar vreo șapte au. 

Și s-a hotărât, pentru a oferi, condiții egale, să se joace în mediu natural. Deci, EURO 2020 se va juca întotdeauna pe ploaie, dacă e ploaie 
Răzvan Mitroi, manager de comunicare FRF, pentru Digi 24

VIDEO. Ploaia torențială i-a alungat pe austrieci de la antrenamentul oficial! Arena Națională s-a transformat în piscină

Dan Petrescu, înaintea primului meci din istoria Euro la București: „Tragic!”
Austria - Macedonia de Nord
Dan Petrescu, înaintea primului meci din istoria Euro la București: „Tragic!”

Playtech: BREAKING: Dezvăluirea care aruncă Rusia în aer. Cum va distruge NATO țara condusă de Vladimir Putin. Liderul rus nu mai are mult timp la dispoziție


Comentarii (5)
teo969
teo969  •  14 Iunie 2021, 10:11

Alertele astea au ajuns ca în povestea cu Ionică și lupul. Nu mai impresionează pe nimeni, până într-o zi...

calicon
calicon  •  13 Iunie 2021, 19:35

de ***,sa ai acoperisi si sa il folosesti.sau poate nu stiu cum(nu-i de mirare)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  13 Iunie 2021, 19:34

ha ha ha!pregativa de inot pe arena nationala!marea austrie cam incepe sa ia apa!fortza macedonia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează