INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BELGIA - RUSIA

Belgienii au probleme! De Bruyne și Hazard pot rata meciul de debut la Euro 2020

Belgienii au probleme! De Bruyne și Hazard ratează primul meci?!
Belgienii au probleme! De Bruyne și Hazard ratează primul meci?!

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2021 11:11 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 11:35

Primii doi căpitani ai Belgiei nu sunt refăcuți. De Bruyne, cu fractură de piramidă nazală, nu joacă sigur. Eden Hazard e incert. Suferă încă din cauza leziunilor musculare suferite la Real Madrid.

Belgienii debutează mâine la acest turneu final. În deplasare, la Sankt Petersburg, împotriva Rusiei. Fără Kevin De Bruyne, vicecăpitanul care a suferit o fractură de piramidă nazală și a osului orbital în finala Ligii Campionilor.

Eden Hazard: „Trebuie să evaluăm situația cu medicii”

Nerefăcut complet e și căpitanul Eden Hazard. După un sezon plin de accidentări, jucând doar 21 de meciuri în total la Real Madrid din cauza multiplelor leziuni musculare, decarul „dracilor roșii” (30 de ani) a avertizat la postul național de televiziune RTBF că „trebuie să evaluăm situația cu medicii pentru prima partidă. Nu sunt încă sută la sută”.

Hazard vrea trofeul pe 11 iulie

În urmă cu trei ani, au fost pe locul 3 la Mondial. "Putem și mai mult. Cunoaștem toți potențialul acestei echipe, vrem să mergem până la capăt", anunță Hazard. "Ce vom face dacă învingem pe 11 iulie? Vom petrece câteva zile".

107 selecțiiare Eden Hazard la naționala Belgiei, pentru care a marcat 32 de goluri

VIDEO Arena Națională, gata pentru EURO! Cum arată stadionul înainte de începerea turneului final

Citește mai multe știri despre Euro 2020:

Franța n-a scăpat de tensiune înainte de EURO: Mbappe nu l-a iertat pe Giroud!

Supărare în Austria! Primul lor meci la București nu se dispută cu casa închisă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează