INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo, despre Juventus » „Nu mai am 18 sau 19 ani, să nu pot dormi din cauza viitorului". Ce zice despre debutul Portugaliei la EURO

Cristiano Ronaldo, despre viitorul său la Juventus
Cristiano Ronaldo, despre viitorul său la Juventus

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 18:47 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 19:04

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, se pregătește să devină primul jucător de fotbal din istorie ce participă la 5 Campionate Europene, acesta debutând în 2004 competiția destinată celor mai bune naționale de pe bătrânul continent.

Aflat în Ungaria înaintea primei partide de la EURO 2020, Cristiano Ronaldo a participat la conferința de presă.

Întrebat dacă va continua la Juventus după acest Euro, atacantul lusitan a răspuns că nu se gândește momentan la asta, fiind concentrat la maxim pe meciurile pe care le are de jucat pentru Portugalia:

„Joc de foarte mulți ani la un nivel foarte ridicat, zvonurile despre viitor nu mă influențează. Dacă aș fi la începutul carierei, dacă aș avea 18 sau 19 ani, poate nu aș putea dormi noaptea. Dar am 36 de ani și orice se va întâmpla în viitor va fi ceva mai bun, nu contează dacă rămân la Juve sau dacă plec, ceea ce contează acum este Europeanul. 

Este al cincilea turneu al meu, dar parcă ar fi primul. Vreau să încep cu dreptul, vrem să jucăm bine și să dăm totul de la primul până la ultimul meci”.

Câștigarea Campionatului European, mai presus de orice record

Ronaldo nu este concentrat pe recordurile pe care urmează să le doboare în tricoul naționalei Portugaliei, pentru multiplul „Balon de aur” apărarea trofeului cucerit acum 5 ani în fața Franței fiind esențială. 

"Recordurile sunt frumoase, dar câștigarea Europeanului de două ori consecutiv este și mai frumos" a fost declarația starului formației pregătite de Fernando Santos.

Întrebat despre poziția pe care o va ocupa în atacul Portugaliei, Ronaldo a specificat că pentru el nu postul este important, ci randamentul." Mă simt confortabil jucând în față, ca întotdeauna. Stânga, dreapta, față, spate, oriunde este cel mai bine să ajut echipa să câștige, acesta este cel mai important lucru, indiferent dacă joc în poziția care îmi place cel mai mult sau nu. Orice poziție mi se potrivește. Important este să câștig și să-mi ajut echipa națională. "

104goluri în 175 de meciuri are CR7 pentru Portugalia, al doilea cel mai bun marcator din istorie pentru o echipă națională după Ali Daei, de care îl despart doar 5 goluri

1gol mai are nevoie Cristiano pentru a-l depăși pe Michel Platini în topul celor mai buni marcatori ai Euro (ambii au câte 9 goluri)

(Articol de Andrei Petrescu)

VIDEO Primul GOLAZO la Euro! Superexecuție de la 50 de metri: „A câștigat deja premiul Pușkaș”

Marko Arnautovic se apără după ieșirea nervoasă de pe Arena Națională: „NU SUNT RASIST!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează