INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Cristiano Ronaldo n-a fost primul! Cine i-a luat fața la EURO în războiul contra sucurilor: „Să nu beți Coca Cola!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 10:05 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 10:11

Cristiano Ronaldo a făcut senzație la EURO 2020 nu doar pe teren, ci și în afara lui.

Starul Portugaliei a creat o adevărată isterie după ce la conferința de presă a dat la o parte sticlele de Coca Cola de pe pasă și le-a transmis celor care-l urmăreau să consume apă.

Nu Cristiano Ronaldo a fost primul

Jurnaliștii de la Marca au aflat că nu Cristiano Ronaldo a fost primul care s-a răzvrătit împotriva sticlelor de suc de la conferința de presă. Astfel, Luis Enrique a avut un gest asemănător cu o zi înaintea portughezului, la conferința premergătoare meciului Spania – Suedia (0-0, jucat pe 14 iunie).

Înainte de starul conferinței, Luis Enrique a avut un dialog cu un membru din delegația Spaniei și le-a transmis jurnaliștilor să nu bea suc.

„E Coca Cola zero? E sponsor? Să nu beți Coca Cola, băieți”, a spus selecționerul Spaniei.

Gestul lui Ronaldo a prăbușit acțiunile Coca Cola

Gestul lui a avut un impact puternic, gigantul american înregistrând pierderi de miliarde: de la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

La scurt timp după, compania a reacționat, potrivit givemesportcomunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”.

UEFA, gata să ia măsuri împotriva naționalelor

Cristiano Ronaldo, Paul Pogba și Manuel Locatelli au mutat la conferințele de presă sticlele de Coca Cola și Heineken din dreptul lor, fiind deranjați de prezența lor, în timp ce Andriy Yarmolenko și Stanislav Cherchesov s-au distrat cu sticlele.

UEFA, prin Martin Kallen, directorul turneului, a avertizat echipele naționale și le-a transmis că ar putea fi amendate dacă jucătorii mai fac astfel de gesturi. „UEFA le-a reamintit naționalelor participate că parteneriatele sunt esențiale pentru desfășurare turneului și pentru asigurarea dezvoltării fotbalului în toată Europa, inclusiv fotbalul feminin și cel de juniori. 

Avem contracte semnate de federațiile care participă. UEFA nu amendează direct jucătorii, dar vor face acest lucru către federația participantă, care va decide dacă va merge mai departe, către jucători. Dar, pentru moment, nu vom amenda direct jucătorii”, a spus Kallen.

@gsp.ro

##RonaldoChallenge la ##euro2020 😂 ##cocacola ##yarmolenko ##lukaku

♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Citește mai multe știri despre EURO 2020:

Rusia șochează la EURO 2020! Domină turneul final la un capitol esențial

Istvan Kovacs, singurul arbitru fără meci la Euro 2020! S-a trecut cu delegările de jumătatea turneului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
danbinci
danbinci  •  19 Iunie 2021, 13:46
Postat de paiazze pe 19 Iunie 2021, 11:44

Ce inseamna competitii "la acest nivel"? Stai tu mai comod pe canapea? Ca Euro s-a tot organizat de ceva ani si a crescut doar pretul biletelor si salariile (devenite enorme) ale jucatorilor. Nu mi se pare ca spectacolul in sine a devenit atat de bun, incat sa merite banii aruncati in stanga si-n dreapta. Si Cola e o mizerie mai ales pentru unul care sta in fund si se holbeaza la TV 6-8 ore pe zi, pe durata Euro.

Si dupa parerea ta, unde ar trebui sa ma uit la meciuri sa fiu si eu in randul lumii,si la cate sa ma uit daca mie imi plac toate si vreau sa le vad live ? Mentionez ca la un meci beau din fiecare bautura din cele enumerate mai sus, chiar mai multe nu mai enumar ca si asa oricum nu intereseaza pe nimeni. Nu ma dau eu in vant dupa Cola dar recunosc ca beau, berea la fel, troscaul pe prune la fel, toate cu masura mai mica sau mai mare. Sa fie clar pentru toata lumea, fotbalul de mult nu mai este un sport, si ca orice business atrage alt business. Stati voi linistiti sunt net mai multi consumatori de Cola decat cei nimoritari care resping aceasta bautura. Fotbalul este fotbal si de abia asteptam prietenii sa ne intalnim sa ne simtim bine. Atata timp cat nimeni nu ma obliga sa fac ceva contrar vointei mele sunt de acord cu tot. Eu stiu ce vreau si ce nu vreau, si eu aleg ce este bine sau nu pentru mine. Cam asta ar fi si cu cine ce prefera.

albertinhoo
albertinhoo  •  19 Iunie 2021, 13:33
Postat de pazvante pe 19 Iunie 2021, 10:23

Nu le poți permite jucătorilor să denigreze sponsorii competiției, mai ales că ei umplu buzunarele UEFA și ale federațiilor. Nu te obligă nimeni să minți și să spui că îți place Coca Cola dacă nu îți place, dar nici să spui că e o mizerie (deși e!)

Corect, plus ca Ronaldo e ipocrit facand reclama la Coca Cola si KFC in trecut.

rocky5
rocky5  •  19 Iunie 2021, 13:15
Postat de pazvante pe 19 Iunie 2021, 10:23

Nu le poți permite jucătorilor să denigreze sponsorii competiției, mai ales că ei umplu buzunarele UEFA și ale federațiilor. Nu te obligă nimeni să minți și să spui că îți place Coca Cola dacă nu îți place, dar nici să spui că e o mizerie (deși e!)

Ba nu, bauturile astea sunt niște chimicale sănătoase!:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close