INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA - FINLANDA 0-1

Dan Petrescu, afectat de imaginile cu Eriksen: „N-am rezistat la TV. S-au făcut și două greșeli”

Dan Petrescu (53 de ani), antrenor, dezvăluie că n-a rezistat în fața televizorului în momentul în care Christian Eriksen (29) s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de la Euro 2020 Danemarca - Finlanda 0-1. +21   FOTO
Dan Petrescu (53 de ani), antrenor, dezvăluie că n-a rezistat în fața televizorului în momentul în care Christian Eriksen (29) s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de la Euro 2020 Danemarca - Finlanda 0-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 18:01 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 18:27

Dan Petrescu (53 de ani), antrenor, dezvăluie că n-a rezistat în fața televizorului în momentul în care Christian Eriksen (29) s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de la Euro 2020 Danemarca - Finlanda 0-1.

  • Eriksen s-a prăbușit când Danemarca executa un aut (minutul 43). Grăbindu-se să primească mingea, Christian a căzut la pământ, în timp ce balonul l-a atins în zona genunchiului.
  • A fost resuscitat chiar pe gazon și dus cu la spital, acolo unde Eriksen a fost stabilizat. 

Euro 2020. Dan Petrescu, despre incidentul cu Eriksen

„Vedeam meciul cu fratele meu. N-am rezistat în fața TV-ului când am văzut ce i se întâmplă lui Eriksen. M-am gândit la colegii lui, la familie, a fost ceva incredibil. Mereu m-am gândit că fotbalul e cel mai important, dar, în momentele astea, prețuiești mult mai mult viața. 

Cel mai important acum e că Eriksen trăiește și că e bine. Eu n-aș fi fost de acord ca meciul să se rejoace. Era mai bine să fie continuat a doua zi. Cred că asta a fost o greșeală. 

E de apreciat și Kjaer, care l-a ajutat pe gazon. A reacționat rapid și repede. Știa ce face. Apropo, văd acum imaginile din nou. Nu trebuiau să fie date la TV. Poate s-a uitat un părinte și nu și-a mai lăsat copilul la fotbal, văzând ce se poate întâmpla”, a declarat Petrescu la ProTV.

FOTO. Momente dramatice în Danemarca - Finlanda. Christian Eriksen, resuscitat pe gazon

+17 FOTO

Citește mai multe știri despre Euro 2020:

Un cardiolog român explică de ce unele probleme rămân nedetectate la controalele de rutină » 3 posibile cauze

Vești excelente! Mesajul federației daneze: „Am vorbit cu Christian Eriksen în această dimineață”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează