INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - AUSTRIA

Primul pericol pentru Italia la Londra! Ce spune căpitanul Austriei: „Mergem să visăm!"

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 25 iunie 2021 09:52 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 16:57

Căpitanul Austriei, David Alaba, crede că pe Wembley se poate întâmpla orice cu Italia: „Ne-am atins obiectivul trecând de grupe, restul este bonus. Suntem avizați de parcursul exploziv al Italiei".

  • Meciul dintre Italia și Austria va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro TV.

Austria a depășit în premieră faza grupelor la Euro, cu două victorii și eșecul scontat contra Țărilor de Jos, și nu vrea să se oprească. Pentru a doua „optime" a turneului itinerant, la care nu se poate antrena pe Wembley, UEFA dorind protejarea gazonului afectat, selecționerul s-a închis de ochii presei și fanilor în cantonamentul de la Seefeld. 

Franco Foda pregătește surprize Italiei, în speranța că-i va rupe seria-record de 30 de meciuri fără înfrângere.

David Alaba: „Mă simt în mare formă"

Printre cei mai optimiști, chiar dacă nu va beneficia de aportul fanilor la Londra, din cauza restricțiilor pandemice, este David Alaba

Căpitanul unei echipe fizice și talentate, cu 91 de jocuri în Champions League, a avertizat într-un interviu pentru ARD: „Mă simt în mare formă și sunt fericit de traseul nostru de la Euro. Trecerea de grupe era obiectivul fixat și, acum că l-am atins, restul e bonus. Ați văzut cum a jucat Italia? În orice caz, suntem aici să visăm, cred că orice se poate întâmpla în fotbal".

4victorii din patru jocuri are Italia contra Austriei la turneele finale, toate la Mondiale: 1-0 în 1934, 1-0 în 1978, 1-0 în 1990 și 2-1 în 1998

Marcel Sabitzer, Austria: „Să ne adaptăm Italiei"

Nici Marcel Sabitzer nu se teme de superofensiva și betonata squadra azzurra: „Va fi un meci dur. Sigur că nu vom putea ataca tot timpul, vor exista perioade în care trebuie să ne retragem și ne pregătim pentru asta. Decisiv va fi să găsim echilibrul între joc și compactețe. Rezultatul va depinde de cum ne vom adapta evoluției adversarilor", a spus în Kurier mijlocașul lui Leipzig, curtat de Milan. 

Ambele echipe vor intra la Londra într-o „bulă sanitară" și nu vor sta mai mult de 36 de ore în Anglia. 

60de șuturi spre poartă a trimis Italia în grupe, medie de 20 pe partidă. Cea mai mare a squadrei azzurra la Euro începând din 1980

Totul despre Italia - Austria:

Citește și alte știri de la Euro:

VIDEO Delegația Franței a ajuns în România » Când va fi primul antrenament al campioanei mondiale

Danemarca se pregătește pentru prima optime de la Euro 2020: „Exersăm din toamnă penaltyurile. Le-am dat jucătorilor și teme pentru acasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează