INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ȚĂRILE DE JOS

Matthijs de Ligt nu se teme de naționala lui Mancini în lupta pentru EURO 2020: „Italia joacă foarte bine, dar n-a avut adversari tari”

Matthijs de Ligt nu se teme de Italia 
(foto: Imago)
Matthijs de Ligt nu se teme de Italia (foto: Imago)

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 11:02 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 11:13

Matthijs de Ligt nu a rămas impresionat de trupa lui Roberto Mancini, care și ea a câștigat grupa cu punctaj maxim. „N-are un stil italian, mizează mult pe ofensivă”.

Joacă în Serie A, dar nu se numără printre cei ce se declară extrem de încântați de prestația la CE 2020 a Squadrei Azzurra. Care, la fel ca reprezentativa Țărilor de Jos, a câștigat la pas grupa, obținând punctaj maxim și oferind un fotbal pe atac. 

Matthijs de Ligt susține că rezultatele Italiei nu o recomandă deocamdată drept o mare favorită la titlul continental.

29 de selecțiiși un gol înscris pentru naționala batavă are Matthijs de Ligt

„Am legat trei succese și cel mai important este că învățăm și creștem de la un meci la altul. Acum urmărim celelalte partide și așteptăm adversara din optimile de finală (locul 3 din grupele D, E sau F). 

Am studiat atent trupa lui Roberto Mancini, folosește tot lotul, a dat minute tuturor și asta contează mult. Nu are deloc un stil italian și mizează mult pe ofensivă. 

22 de jucători care activează în Serie Aau marcat pentru naționalele lor la Euro 2020

Problema este că a înfruntat până acum trei formații bune, dar nu din topul Europei, precum Franța”, declară fundașul lui Juventus, absent numai în prima întâlnire cu Ucraina (3-2).

Matthijs de Ligt: „Am învățat multe în Serie A”

De Ligt, 21 de ani, l-a contrazis pe legendarul Marco van Basten și a dezvăluit că s-a schimbat în Serie A: „Mi-am îmbunătățit jocul, am doi ani în plus de experiență. Am învățat la Juventus lucruri pe care la Ajax nu le-am făcut niciodată. Mă simt un fotbalist mai complet”.

Citește și alte articole despre EURO 2020:

CROAȚIA - SCOȚIA 3-1 Luka Modric, omul-record! Borne fantastice atinse de mijlocașul croat la EURO 2020

Încăierare la Euro: doi jucători din lot s-au bătut la antrenament!

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (1)
bohun
bohun  •  23 Iunie 2021, 17:33

Ei venind din grupa cu Macedonia, Ucraina și Austria... Hai ca am râs tare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează