INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  CAMPIOANA MONDIALĂ LA BUCUREȘTI

Antrenamentul Franței de pe „Arcul de Triumf”, întârziat » L'Equipe a dezvăluit ce încerca să ascundă Deschamps

Campioana mondială Franța a efectuat sâmbătă un antrenament pe arena „Arcul de Triumf”, înaintea optimii de finală de la Euro 2020, contra Elveției. +9   FOTO
Campioana mondială Franța a efectuat sâmbătă un antrenament pe arena „Arcul de Triumf”, înaintea optimii de finală de la Euro 2020, contra Elveției.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2021 20:15 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 13:44

Campioana mondială Franța a efectuat sâmbătă un antrenament pe arena „Arcul de Triumf”, înaintea optimii de finală de la Euro 2020, contra Elveției. 

  • Optimea de finală dintre Franța și Elveția este programată luni, de la ora 22:00, pe Arena Națională.

Zeci de fani francezi au dorit să asiste la primul antrenament condus de Didier Deschamps pe „Arcul de Triumf”. Și românii s-au înghesuit în jurul cochetei arene din București, sperând să îi vadă la lucru pe Mbappe, Benzema sau Kante

Franța, antrenament cu întârziere la București

Deschamps nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Selecționerul campioanei mondiale a întârziat startul ședinței de pregătire. Le-a cerut oamenilor care se ocupă de organizare să monteze panouri opace, pentru a nu putea fi spionat, potrivit Prosport

Nici fanii veniți la arena „Arcul de Triumf” nu au fost mai norocoși. Forțele de ordine le-au cerut să părăsească proximitatea stadionului. 

Inovația pregătită de Deschamps

În ciuda măsurilor sporite de securitate, L'Équipe a aflat ce a pregătit Deschamps în spatele porților închise. Franța a testat o defensivă cu 3 fundași centrali, Raphael Varane, Clement Lenglet și Presnel Kimpembe. O altă surpriză a fost apariția lui Adrien Rabiot în postul de extremă stânga.

Francezii, nemulțumiți de condițiile de la București

Echipa națională a Franței a găsit la hotelul Athenee Palace Hilton din București o petrecere de sfârșit de an a studenților, se circula mult în jurul stabilimentului. Ceea ce nu ajută la refacerea jucătorilor. 

După o grupă extrem de dificilă, cea mai fierbinte la CE 2020, albaștrii aveau nevoie de o bună recuperare la București. Voiau să scape de starea de oboseală. Dar nu sunt total mulțumiți de hotelul Athenee Palace Hilton. Vineri seară, după ce au ajuns, era prea multă gălăgie, fiind organizat un bal de sfârșit de an al studenților.

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Franța s-a plâns de condițiile din București » Ce i-a nemulțumit pe campionii mondiali

O intervenție VAR la trei meciuri! Cât de eficienți au fost arbitrii la Euro 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează