INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - BELGIA

VIDEO Scene emoționante în avion cu jucătorii Italiei, după „sfertul” împotriva Belgiei

Federico Bernardeschi a dat tonul scandărilor pentru Spinazzola // foto: captură Instagram @ azzurri +45   FOTO
Federico Bernardeschi a dat tonul scandărilor pentru Spinazzola // foto: captură Instagram @ azzurri

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 08:32 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 18:47

Jucătorii Italiei au oferit un moment emoționant în avion, după victoria cu Belgia, 2-1, care i-a calificat în semifinalele EURO.

Squadra Azzurra s-a calificat în penultimul act al competiției, dar a avut parte de o pierdere majoră. Fundașul stânga Leonardo Spinazzola (28 de ani) s-a accidentat spre finalul partidei și a fost scos de pe gazon pe targă. Primele informații indică spre o ruptură a tendonului ahilian, accidentare care l-ar ține pe tușă luni bune. 

Spinazzola este lovit de această problemă medicală tocmai într-unul dintre cele mai bune momente ale carierei. Fundașul lui AS Roma este văzut de majoritatea oamenilor de fotbal drept revelația acestui turneu, evoluțiile sale de până acum fiind foarte apreciate.

Italia, moment superb după calificarea în semifinalele EURO: numele lui Spinazzola, rostit de toți jucătorii

În semn de susținere pentru colegul lor, italienii au oferit un moment special în avion, după meciul cu Belgia.

Toți i-au strigat numele lui Spinazzola și au scandat pentru colegul lor, care trece prin momente delicate. În videoclipul postat de pagina oficială de Instagram a naționalei, Federico Bernardeschi - fost coleg cu Spina la Juventus - dă tonul cântecelor.

Accidentarea suferită îl va face pe Spinazzola să rateze nu doar ultimele meciuri de la EURO, cât și un eventual supertransfer. ESPN anunțase că doi dintre granzii fotbalului european, Barcelona și Real Madrid, aveau ochii pe el după evoluțiile foarte bune pe care le-a avut la turneul final.

FOTO: Alexandra Fechete
+41 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

Citește mai multe știri de la EURO:

Istoria e de partea Spaniei! La Roja, în marș spre al 4-lea European: ce spune statistica

Faza din Elveția - Spania care l-a contrariat pe Victor Pițurcă: „O panaramă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează