INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA - ELVEȚIA

EXCLUSIV S-au întors bișnițarii! Prețuri exorbitante la Franța - Elveția, ultimul meci găzduit de București: cât a ajuns să coste un bilet la peluză

Prețurile biletelor la Franța - Elveția au „explodat”. Sursă foto: Imago Images
Prețurile biletelor la Franța - Elveția au „explodat”. Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 25 iunie 2021 17:00 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 00:37

După mai bine de un an în care au „șomat”, bișnițarii de la noi simt „potențialul” meciului Franța - Elveția. Pe diverse site-uri, bilete pentru optimea de la București au ajuns să coste prețuri astronomice!

EURO 2020, amânat un an din cauza pandemiei, a făcut un „popas” de patru meciuri și în România. De la vedetele care s-au antrenat pe stadioanele noastre și până la spectacolul făcut de străini în Centrul Vechi, Capitala a respirat, măcar puțin, aerul unui turneu final. Din ecuație n-au lipsit nici bișnițarii.

Biletele pentru Franța - Elveția, la prețuri astronomice

Chiar dacă procurarea tichetelor n-a mai fost atât de simplă, specula cu bilete e în floare înaintea meciului Franța - Elveția de luni seara. 

Prin intermediul platformei oficiale, UEFA a pus la vânzare în urmă cu două zile un lot suplimentar de bilete pentru partida care se va juca la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Biletele, cu prețuri între 30 și 125 de euro bucata, s-au dat ca pâinea caldă. Însă nu toate au ajuns în mâinile celor care ar vrea să-i urmărească live pe Benzema, Mbappe sau Shaqiri.

50% din Arena Naționalăpoate fi populată la Franța - Elveția (circa 25.000 de fani)

2.000 de lei pentru un bilet la peluză!!!

Astfel, site-urile de vânzări online sunt „inundate” de anunțuri cu bilete la suprapreț pentru duelul de luni seara. Unele prețuri șochează de-a dreptul. Tichete la Peluza Nord, cumpărate la prețul oficial, 30 de euro, au ajuns să coste 2.000 de lei! Adică 405 euro. Un reporter GSP a „testat” piața neagră și a intrat în dialog cu un bișnițar: 

S-au întors bișnițarii! Prețuri exorbitante la Franța - Elveția, ultimul meci găzduit de București: cât a ajuns să coste un bilet la peluză

Alte oferte obraznice ale speculanților: 500 lei pentru un bilet la peluză sau „999 lei negociabil pentru un bilet la Tribuna a II-a”.

Am întâlnit și comercianți onești. Cineva dorea să scape de biletele achiziționate tocmai în 2019, iar prețul era cel oficial: „Am patru bilete la Tribuna a II-a. Costă 75 de euro bucata, exact prețul lor. Le-am cumpărat crezând că România va fi la EURO și va ajunge în optimi. Altfel, nu mă interesează”, ne-a declarat el.

Naționala Franței a ajuns la București

Naționala Franței a ajuns azi în România, la ora 13:17. Zborul campioanei mondiale a avut o întârziere de 25 de minute față de programul inițial.

Delegația franceză a sosit într-un anonimat total la București. Doar doi suporteri i-au așteptat pe elevii lui Didier Deschamps în Capitală. Franța trebuia să efectueze un antrenament azi, pe „Arcul de Triumf”, între 18:30 - 20:30, însă „cocoșii galici” au anulat ședința de pregătire pentru sâmbătă, în intervalul orar 17:30 - 19:30.

Campioana mondială en-titre s-a cazat la Athenee Palace Hilton, Piața Revoluției. Mbappe, Pogba&Co. nu vor ieși din hotel, conform protocolului UEFA, decât pentru deplasarea la meci și antrenamente.

Ce meciuri a găzduit Arena Națională la Euro 2020:

  • Grupa C: Austria - Macedonia de Nord 3-1
  • Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord 2-1
  • Grupa C: Ucraina - Austria 0-1
  • Optime de finală: Franța - Elveția - luni, 28 iunie, ora 22:00

Citește și alte știri despre EURO 2020:

VIDEO Delegația Franței a ajuns în România » Când va fi primul antrenament al campioanei mondiale

Atac la Ungaria și Viktor Orban! Scandalul de la Euro a ajuns și la Summitul UE: „Ești un nerușinat! Ieșiți din Uniune!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
bobi2006
bobi2006  •  25 Iunie 2021, 22:09

"Euro 2020 a fost devansat cu un an" ???? Pe bune ??? Adica s-a jucat in 2019 și noi n-am aflat. Bai, ce oameni ????????????

titiduru22
titiduru22  •  25 Iunie 2021, 22:04
Postat de rumunek pe 25 Iunie 2021, 19:46

Bine mă CAPITALISTULE și DEMOCRATULE! Ești autorizat să vinzi legal biletele? NU! Fiscalizezi cumva vânzarea? NU! Plătești impozit pe profitul obținut din revânzare? NU! Atunci ești bișnițar, activitate ilegală și in comunism și în democrație, în USA sau în China. Doar că în comunism, când vă lua miliția, vă utea o mamă de bătaie cum trebuie și vă lua banii și biletele. Acum aveți drepturi, ei sunt niște papagali și pentru 5 lei se pun preș în fața voastră. Asta nu e democrație nici capitalism, e anarhie și junglă. Greu să înțelegi, nu te consuma, rămâi cu biletele. De aia nu a fost la capacitate maximă posibilă stadionul la nici unul dintre meciurile de la București, datorită afaceriștilor ca tine, care la iarnă o să aibă niște cartonașe de pus pe foc.

Mai informeaza-te , in America se vand bilete "la negru" in fata stadioanelor si salilor de sport peste tot si nimeni nu se sesizeaza ca ar fi ilegal .

rumunek
rumunek  •  25 Iunie 2021, 19:52

Singura vinovată e UEFA. Ori vinzi bilete nominale ori nu. Cele electronice sunt nominale, am băgat la date de mi s-a acrit, cele fizice, 15€ în plus pentru livrare, probabil că nu. Oamenii fac ceea ce li se permite, nu ceea ce este permis. Doar că prevăd ceva țepe, așa cum au fost și la meciurile anterioare, cu toate biletele vândute și 80% prezență.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează