INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA - ELVEȚIA

VIDEO+FOTO Faza pe care toți am ratat-o! Moment genial pe Arena Națională: ce făcea Xhaka în timp ce colegii sărbătoreau cu galeria

Granit Xhaka și Vladimir Petkovic / foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Granit Xhaka și Vladimir Petkovic / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 13:19 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 14:08

Un moment superb de la finalul meciului Franța - Elveția a trecut neobservat. În timp ce colegii săi alergau să sărbătorească victoria alături de galerie, căpitanul Granit Xhaka fugea în direcția opusă pentru a-l îmbrățișa pe selecționerul Vladimir Petkovic.

Imediat după ce Kyllian Mbappe a ratat ultimul penalty, jucătorii Elveției au sprintat pentru a sărbători victoria alături de suporterii din peluză. Un singur fotbalist din „Țara Cantoanelor” a făcut notă discordantă și a luat-o în altă direcție. 

Granit Xhaka a „zbughit-o” direct înspre antrenorul Vladimir Petkovic, preferând să sărbătorească victoria alături de tehnicianul de 57 de ani exact cum o făceau Gattuso și Ancelotti la marile victorii ale lui AC Milan. 

Desemnat omul meciului, Granit Xhaka a mai făcut un gest de mărinimie: la conferința de presă, i-a oferit trofeul lui Vladimir Petkovic.

+3 FOTO

Vladimir Petkovic: „La final, nici nu mai puteam vorbi”

„O astfel de victorie ne face să progresăm din punct de vedere mental şi să avem mai multă încredere în noi. La final, nici nu mai puteam vorbi, eram epuizat, nu mai aveam voce, dar echipa a jucat foarte bine timp de 120 de minute, cu dorinţa de a da totul pentru echipă, de a alerga la sută la sută şi când facem asta ne putem menţine stilul nostru de joc”, a spus Vladimir Petkovic la finalul partidei. 

VIDEO Moment emoționant pe Arena Națională în minutul 100 al meciului Franța - Elveția

Citește și alte știri despre meciul Franța - Elveția:

FOTO EXCLUSIV Imagini surprinse de GSP pe Arena Națională: Gică Popescu, tot la tribuna a doua și la Franța - Elveția

Reporterii GSP au selectat 10 faze memorabile dintr-o seară miraculoasă de la Franța - Elveția, pe Arena Națională

Franța - Elveția a „spart” recordurile de audiență din 2021 în Franța

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează