INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA - GERMANIA

E război în familie înainte de Franța - Germania, cel mai așteptat duel de la Euro!

La Munchen e război în familie! Cel mai așteptat duel din meciul Franța - Germania
La Munchen e război în familie! Cel mai așteptat duel din meciul Franța - Germania

Articol de - Publicat marti, 15 iunie 2021 10:57 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 15:54

Diseară, la Munchen, se anunță o răfuială în familia Bayern. Nemții au 8 jucători de la campioana Bundesligii, francezii, 4. „Șocul” Franța - Germania (marți, ora 22:00) e condimentat și de conflictul financiar Kinglsley Coman - Leroy Sane.

În Bavaria se aude zăngănitul zalelor. Se apropie ora unuia dintre cele mai așteptate turniruri ale Euro 2020, Germania - Franța, dominat nu doar de „greutatea” coloșilor implicați, ci și de un conflict în familie. În familia Bayern!

Numărați-i de-o parte și de alta. Neuer, Süle, Kimmich, Thomas Müller, Goretzka, Gnabry, Sané și Musiala la nemți, Pavard, Lucas Hernandez, Tolisso și Coman la „cocoși”. Cum s-ar spune, campioana en titre a Germaniei în carne și oase! Și meciul, ce coincidență!, pe Allianz Arena!

Pavard: „Pe teren nu vom avea milă”

Pavard a caracterizat „șocul” zilei de azi foarte bine: „La Bayern suntem ca frații. Dar marți, pe teren, nu vom avea milă, cred eu, nici unii, nici alții. În ceea ce mă privește, dacă trebuie să-l stopez pe Gnabry printr-un tackling la limita regulamentului, n-am nicio problemă". 

Kinglsley Coman versus Leroy Sane

În special un anume duel se anunță teribil: Sane versus Coman. Francezul are un dinte împotriva lui Leroy și nu face un secret din asta. Totul pornește de la bani. Lui Kingsley îi expiră contractul cu Bayern în 2023, iar clubul i-ar prelungi și mâine contractul. 

Problema? Deși pandemia a lăsat urme adânci în finanțele munchenezilor, Kingsley vrea un salariu de dimensiunile celui încasat de Sane: 20 de milioane de euro brut. „Aripa” nemților l-a obținut la transferul de la Man. City la bavarezi, vara trecută, iar Coman pretinde că el e cel puțin la fel de bun și merită să fie la același nivel inclusiv în plan financiar. 

Bayern scârțâie din toate încheieturile și i-a propus doar un milion în plus, adăugat la cele 12 milioane anual brut pe care le câștigă în prezent. Numai că francezul și anturajul său nici nu vor să audă. „King" l-a angajat pe Pini Zahavi, „un adevărat piranha", cum l-a caracterizat fostul președinte, Uli Hoeness, și amenință cu Manchester United

Negocierile s-au blocat, sunt chiar tensiuni, dar s-ar putea debloca în seara aceasta. Condiția: Coman să demonstreze că e mai bun decât Sane!

Arbitru de coșmar pentru doi internaționali din echipa Germaniei

UEFA l-a desemnat la centru pe spaniolul Carlos del Cerro Grande. Un arbitru cu care internaționalii germani ai lui Dortmund, Emre Can și Hummels, au deja experiență neplăcută. 

Madrilenul a condus returul Borussiei cu Manchester City (1-2), din „sferturile” Ligii 2020-2021, în care a dictat eronat penalty la un balon ajuns din capul lui Can pe mână. Mahrez a egalat, 1-1, pentru ca apoi, Foden să marcheze golul victoriei „cetățenilor”.

Match Preview: Franța - Germania » Duel incendiar la EURO 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

CFR Cluj și Șumudică și-au aflat prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor

Buffon nu renunță! Portarul de 43 de ani va semna cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
swedan
swedan  •  15 Iunie 2021, 16:06

Rupe Franța

Vezi toate comentariile (1)
Comentează