INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA

Chiellini, mesaj tulburător pentru fani: „Înaintea ochilor erați voi. În inimile noastre erați voi”

Chiellini, mesaj tulburător pentru fani
Chiellini, mesaj tulburător pentru fani

Articol de - Publicat marti, 13 iulie 2021 12:28 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 18:28

Giorgio Chiellini (36 de ani) le-a mulțumit suporterilor, dar și „medicilor care ne-au salvat viața. Aceste lacrimi de bucurie vă sunt dedicate vouă”.

Giorgio Chiellini, căpitanul Italiei, a fost primul care a ieșit din avion, după aterizarea la Roma. Îl avea alături pe Roberto Mancini, selecționerul. Liderii campioanei Europei. Ei țineau trofeul continental.

Giorgio Chiellini: „Am simțit durerea celor care au suferit”

Fundașul central, 37 de ani pe 14 august, din 2004 la squadra azzurra, care a apărut cu o coroană pe cap în oraș, le-a transmis un mesaj tulburător fanilor peninsulari, tuturor celor care i-au susținut, medicilor care s-au luptat cu pandemia.

„Vă mulțumesc. Tuturor. Pentru că, în această incredibilă aventură, v-am purtat în suflet. Înaintea ochilor erați voi. În inimile noastre erați voi”, a scris Chiellini pe Instagram, referindu-se și la perioada dificilă din ultimul an.

„Am simțit durerea celor care au suferit. Oboseala celor aduși în genunchi de pandemie. Dorința de a reveni la viață. Chipurile femeilor, bărbaților, bătrânilor, tinerilor, copiilor și celor care ne-au salvat viața: medicii”.

Giorgio Chiellini: „Voi ne-ați împins înainte”

A continuat la fel de frumos: „Voi ne-ați împins înainte, ne-ați ajutat, ați cântat cu noi. Rezultatul este doar o parte a jocului, dar acest rezultat, această victorie, aceste lacrimi de bucurie vă sunt dedicate vouă”.

Punct final: „Am scris istorie. Forza Azzurri!".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Kiricocho!” » Ce înseamnă cuvântul ciudat strigat de Chiellini lui Bukayo Saka, înaintea penalty-ului decisiv de la EURO 2020

Pique spune ca Italia a fost favorizată în finala Euro 2020! Detaliul remarcat: „Așa s-a întâmplat și cu Spania”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează