INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Bucureștiul e gata de EURO 2020 » Străinii sunt așteptați cu mici și bere în Centrul Vechi, dar și cu cocktail-uri fine

Articol de - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 16:06 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 16:12

Timp de o lună, pe toată durata Campionatului European, bucureștenii, dar și suporterii străini care vor ajunge în Capitală vor avea de unde alege pentru a se distra: de la terasele din Centrul Vechi, la locații elegante cu băuturi fine sau celebrele vizionări de la mall

1. La terasele din Centrul Vechi

Cele mai multe pub-uri și restaurante din Centrul Vechi vor oferi celor care le vor călca pragul evenimente speciale. Suporterii celor trei echipe care vor juca la București vor avea parte de un meniu special, dar și băuturi pentru toate gusturile.

Dacă pentru fanii austrieci, terasele și-au făcut stocuri generoase de bere, pentru macedoneni și ucrainieni s-au alimentat cu tărie, în special votcă, dar nu va lipsi pălinca. Comercianții îi vor aștepta pe fanii străini cu mâncare tradițională, marea majoritate axându-se pe mici, cârnați și fripturi.

2. La piscină cu un cocktail

Situația se schimbă radical odată ajunși în centrul Bucureștiului. Pe Calea Victoriei, hotelul Radisson Blu pune la dispoziția iubitorilor de fotbal o nouă locație cu o capacitate de 229 de locuri la interior și exterior, pentru vizionarea meciurilor, Aristocool. 

Fanii fotbalului se vor putea bucura de cele 7 ecrane TV special dedicate meciurilor de fotbal, de un meniu fresh, băuturi fine, cocktail-uri special pregătite, dar și nelipsita bere la draft. Iar între două reprize de fotbal și o halbă rece cu bere, pasionații de distracție vor avea la dispoziție și piscina hotelului.

3. La mall cu un ecran gigant

Și cei de la mall-ul Promenda din Nordul Bucureștiului sunt gata de startul Campionatului European. Vizionările se vor face de pe teresă, în aer liber, pe un ecran de mari dimensiuni. 

Se vor respecta toate condițiile de siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial. 

În plus, vor exista și workshop-uri culinare, sportive, de fashion sau beauty pe toată durata turneului final. 

3,5 milioanede telespectatori a fost audiența realizată de finala CE 2016, Portugalia - Franța 1-0, partidă care a fost transmisă de ProTV și Dolce Sport

Citește și:

Ne facem din nou de râs » Bucureștiul a închis sute de toalete publice înainte de startul EURO 2020! În capitală sunt așteptați mii de suporteri străini la meciurile găzduite pe Arena Națională!

PROGRAMUL COMPLET EURO 2020 + Cum arată GRUPELE EURO și ce meciuri se joacă la București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează