INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PRELIMINARII CE 2020 / GRUPA I / BELGIA - RUSIA 3-1

Hazard s-a amuzat după gafa lui Courtois: "Nu poate dribla aşa bine" 

Cheryshev 
(foto: Reuters)
Cheryshev (foto: Reuters)

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2019 12:34

Hazard a glumit pe seama gafei colosale a lui Courtois, care i-a oferit assistul lui Cerîşev: "Se uită prea mult la fimuleţele cu mine". Eden a reparat însă situaţia cu o "dublă" la Bruxelles.

Belgia a trecut prin ceva emoţii cu fosta gazdă a ultimului Mondial. A avut grijă Courtois să-i readucă în joc pe ruşi. "Dracii roşii" erau în avantaj după golul lui Tielemans, dar a intrat în acţiune portarul lui Real. Presat de Dziuba, i-a pasat în marginea careului fix lui Cerîşev, ce nu se aştepta la un aşa cadou. Vârful oaspeţilor a trecut pe lângă Thibaut şi a înscris în poarta goală, egalând după doar două minute la Bruxelles. Noroc cu Eden Hazard, care a reparat cu o "dublă" pentru 3-1. Mai întâi din penalty, apoi după assistul lui Batshuayi.

"Cel mai bun din lume"

Chiar fostul coleg de la Chelsea i-a luat apărarea pe un ton glumeţ: "Courtois se uită prea mult la fimuleţele cu mine, dar e prea mare şi nu poate dribla atât de bine. Oricum nu-mi fac deloc griji pentru el".

Tielemans l-a susţinut şi el: "Thibaut ne-a salvat în multe rânduri, iar pentru noi rămâne cel mai bun portar din lume. Am reacţionat ca o echipa mare". Vinovatul, criticat pentru erorile sale în meciurile cu Eibar şi cu Ajax din acest sezon şi trimis pe bancă, după revenirea lui Zidane, are o scuză: "Am ezitat un pic la acea fază şi atacantul lor m-a presat. Nu am greşit, doar m-am dezechilibrat puţin, dar deja am mai depăşit acest gen de situaţii". 

"Nu am făcut prea multe erori în carieră, dar am mai greşit la fel la Chelsea, aşa că privesc lucrurile cu calm. Eden m-a tachinat puţin după meci, dar ador să joc cu el şi şi-a arătat clasa. Sunt mulţumit pentru victorie"
Thibaut Courtois, portar Belgia

30 de goluria primit Courtois în cele 24 de apariţii între buturile lui Real în acest sezon. A închis poarta doar de opt ori

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close