INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ATAC

Ilie Dumitrescu sare la gâtul lui Burleanu: „Hai că m-ați provocat cu asta!”

Ilie Dumitrescu (52 de ani), fost mare fotbalist, a lansat o tiradă la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu.
Ilie Dumitrescu (52 de ani), fost mare fotbalist, a lansat o tiradă la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2021 22:58 / Actualizat marti, 29 iunie 2021 23:28

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a lansat o tiradă la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu, pornind de la ce s-a întâmplat în debutul acestui Euro 2020 la București.

„Eu am avut șansa să stau la lojă, la Franța - Elveția, fiind brand ambasador la o companie de pariuri. Am văzut că Ceferin (n.r. - președintele UEFA) a venit cu Figo și cu Boban. El n-are niciun fel de complexe, și-a ales doi consilieri importanți. Președintele nostru, în schimb...

Oare noi, la tragerea la sorți și la meciurile astea importante, nu trebuiau să fie prezenți Chivu, Hagi, Popescu, Duckadam, Stoica, Lăcătuș? Numele astea importante, care au făcut ceva.

Mă gândeam și la Ilie Năstase, Nadia. Am văzut pe acolo cine era, iar cine era la oficială ar fi trebuit să stea la tribuna 1. Știți cât creștea pentru mine Burleanu dacă avea astfel de consilieri? Eu mă duceam și spuneam: «Băi, Răzvan, ai fost șmecher! Ai fost inspirat și ai consilieri buni!»”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu: „E momentul lor, sunt asigurați pe 20-25 de ani!”

„Lui Răzvan Burleanu îi merge foarte bine. Dacă mai putea să candideze încă 15 ani, stătea și 20. Deci dacă membrii sunt fericiți, ce mai contează ce spuneți voi sau ce simțim noi când a început să strige tot stadionul România? Eu am apucat chestia aia în teren. 

Ei probabil că n-au niciun fel de emoție, știu că sunt asigurați încă 20-25-30 de ani. Să fie sănătoși, e momentul lor. Nu interesează pe nimeni. Dau 15 mingi, un pix, niște maiouri, niște jaloane, două porți, un teren din ăla de minifotbal și la revedere, s-a terminat! Comitetul Executiv, Adunarea Generală, toată lumea, stau încă 15-20 de ani! M-ați provocat cu subiectul ăsta...”, a mai spus „Mister”.

Interesează pe cineva de la fotbalul feminin ce se întâmplă cu naționala României? Interesează pe cineva de la vreo asociație, AJF?
- Ilie Dumitrescu

Al XV-lea Congres » Adunarea Generală a FRF, exercițiu de propagandă

Adunarea Generală FRF, ținută ieri la Mogoșoaia, în dimineața meciului Franța - Elveția de pe Arena Națională, a însemnat un exercițiu de discursuri pompoase, fără conținut, laude exacerbate la adresa lui Răzvan Burleanu și o colecție de aplauze declanșate la comandă - detalii, pe larg, AICI.

Ilie Dumitrescu sare la gâtul lui Burleanu: „Hai că m-ați provocat cu asta!”
Prima pagină a ediției de azi a Gazetei Sporturilor

25.000 de suporteri la Franța – Elveția

Meciul de la București s-a disputat cu 50% din capacitatea arenei. A fost cea mai mare asistență de la începutul pandemiei. 25.000 de tichete au fost scoase la vânzare, ultimele dintre ele, mai bine de jumătate, exclusiv pentru persoanele care s-au vaccinat cu ambele doze.

Românii s-au bucurat din plin de spectacolul oferit de Euro. Au luat cu asalt ultima partidă găzduită de Arena Națională, iar în prelungirile acesteia au oferit un moment special. Chiar în minutul 100, fundalul sonor a fost acaparat de strigătul „România!”, auzit în mod tradițional la meciurile „tricolorilor”.

VIDEO. Moment emoționant pe Arena Națională în minutul 100 al meciului Franța - Elveția

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Mourinho, siderat de ce s-a întâmplat pe Arena Națională: „Îți vine să te împuști!”

Au nimerit rezultatele corecte la Franța - Elveția și Croația - Spania! Două bilete colosale la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gheorghecelmare
gheorghecelmare  •  30 Iunie 2021, 17:45

Lasati fotbalul masculin se mearga la morga- suntem niste catastrofe si nu avem nici o sansa sa avem rezultate la fotbal cu rateurile astea genetice! Femeile din Romania au mult mai multe successe pe plan sportiv decit barbatii romani. Ar trebui sa investim masiv in fotbalul feminin daca vrem sa scoatem capul in lume. A mers la tenis, la handbal, caiac-canoe, etc..... Baaa ***, aveti gura mare pana cand intrati pe teren si va toaca toti baaaa! Se vezi ce casapeala isi iau astia la olimpiada....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  30 Iunie 2021, 09:39
Postat de paul801 pe 29 Iunie 2021, 23:56

ca fost sportiv sa iei in deradere fotbalul feminin mi se pare jenant!

mai citeste o data, poate nu ai inteles ce a zis

leu.mr
leu.mr  •  30 Iunie 2021, 09:16
Postat de paul801 pe 29 Iunie 2021, 23:56

ca fost sportiv sa iei in deradere fotbalul feminin mi se pare jenant!

Probabil esti feminist

Vezi toate comentariile (10)
Comentează