INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

VIDEO EXCLUSIV Ion Țiriac a răbufnit! Nemulțumire majoră față de meciurile găzduite de București la EURO: „Lasă-i și pe ei undeva!”

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Articol de , - Publicat vineri, 25 iunie 2021 17:10 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 00:30

Ion Țiriac (82 de ani) crede că, în goana investițiilor făcute pentru EURO 2020, autoritățile din România au ignorat complet copiii din România care vor să facă sport și nu beneficiază de condiții favorabile. 

  • Fost campion la dublu la Roland Garros, Ion Țiriac crede că e nevoie de mai multă insistență pentru copiii care practică sport.

Ion Țiriac a răbufnit! Nemulțumire majoră față de meciurile găzduite de București la EURO

Am făcut stadioane de fotbal pentru Campionatul European. Ce facem, ne furăm căciula? Care Campionat European? Din păcate, noi nu ne-am calificat, ăsta e fotbalul din ziua de azi. Văzând treburile acestea, cine joacă pe stadioanele ăstea și ne foarte mândrim cu ele? 

Dar lasă și copiii undeva! Copiii și sportul s-au transformat. Un copil, dacă la opt ani de zile nu e dedicat unui sport, e prea târziu. De la grădiniță trebuie să înceapă să-i placă ceva”, a spus Țiriac pentru GSP.ro. 

Arena Națională, transformată pentru EURO 2020

Cel mai mare stadion al țării se află în acest moment în administrarea exclusivă a celor de la UEFA. Ei sunt cei care decid absolut totul pe arenă

Iar pentru organizarea Euro la București aceștia au cerut să fie modificate mai multe lucruri. De exemplu, sistemul de sonorizare a fost modificat, fiind adus la o calitate superioară, becurile nocturnei au fost și ele schimbate, iar masa presei, care a găzduit jurnaliștii din toată lumea, a fost modernizată, mărită și dotată cu conexiune la internet, dar și monitoare pe care se putea vedea meciul în direct sau se putea apela la statistici detaliate pe toată durata confruntării.

Ion Țiriac a răbufnit! Nemulțumire majoră față de meciurile găzduite de București la EURO: „Lasă-i și pe ei undeva!”
Ion Tiriac

Ce meciuri a găzduit Arena Națională la Euro 2020:

  • Grupa C: Austria - Macedonia de Nord 3-1
  • Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord 2-1
  • Grupa C: Ucraina - Austria 0-1
  • Optime de finală: Franța - Elveția - luni, 28 iunie, ora 22:00

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Delegația Franței a ajuns în România » Când va fi primul antrenament al campioanei mondiale

Veste proastă pentru fanii din România » Anunțul făcut de UEFA

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
1ianuarie
1ianuarie  •  25 Iunie 2021, 22:12

Când Țiriac spune un lucru de bun simț nu ne grăbim să ne dăm cu părerea,fac trafic pozele cu dezbrăcate,știrile de ultimă oră despre cel mai generos ortodox care n-a muncit in viața lui dar e milionar,cine pe cine a mai înșelat…și generații după generații vor face sport numai pe tik-tok…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează