INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GERMANIA

Lothar Matthaus, foarte dur cu englezii după ce au pierdut finala de la Euro 2020: „Își merită trauma!”

Articol de - Publicat joi, 15 iulie 2021 14:02 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 17:41

Lothar Matthäus s-a răzbunat pentru ce i s-a întâmplat unei fetițe germane îmbrăcate în tricoul echipei naționale la meciul cu Anglia, scor 0-2, de la recentul Euro, în lacrimi pentru eșec.

Lothar Matthäus nu uită și nu-i iartă pe englezi pentru episodul urât care s-a întâmplat la meciul Anglia-Germania 2-0, de la recent încheiatul Euro 2020. O fetiță îmbrăcată în tricoul naționalei Germaniei a vărsat lacrimi în brațele tatălui, iar fanii au râs de ea și au insultat-o pe rețelele sociale. 

„Plângi micuță nazistă", „cârciuma a luat-o razna” și câțiva au strigat chiar „să te ia naiba târfă mititică!", stârnind indignare și reacții de solidaritate pe rețelele sociale, oamenii demarând o campanie de strângere de bani pentru a o consola și a o despăgubi pe puștoaica a cărei identitate n-a putut fi descoperită.

Lothar Matthaus: „S-a întors roata"

„Suporterii gazdelor au fost ostili față de fetiță și și-au bătut joc de ea. Dragi englezi, ați avut un comportament antisportiv pe care nu îl înțeleg și nu vreau să-l mai văd. Îmi pare rău pentru jucătorii lui Southgate, dar cred că englezii chiar merită asemenea traumă, să piardă finala la loviturile de departajare", a punctat liderul selecțiilor în Mannschaft pentru ziarul Bild.

150de meciuri a jucat Matthäus la naționala Germaniei, cu care a cucerit două titluri: CE 1980 și CM 1990

L-au șicanat pe Schmeichel

Matthäus a adăugat la acuzațiile aduse rivalilor istorici, care i-au învins pe nemți în finala de la CM 1966, la singurul titlu mondial al reprezentativei Albionului, și episodul din partida împotriva Danemarcei din semifinale, tranșată în prelungiri de gazde cu un gol făcut cadou de arbitru. 

„Portarul Kasper Schmeichel a fost șicanat și incomodat cu o lanternă cu rază laser, în faza penalty-ului obținut de Raheem Sterling, după un plonjon artistic în careu. S-a întors roata împotriva lor acum și la fel după penalty-uri au scăpat de sub nas trofeul mult visat.", a spus Matthäus.

Citește și alte știri internaționale:

Retragerea unui geniu » Arjen Robben și-a luat adio de la fotbal: „Corpul nu mi-a dat încrederea de care am nevoie”

Incredibil! A băut, s-a drogat, a mituit și a intrat la finala Euro 2020 fără bilet!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dragdim
dragdim  •  16 Iulie 2021, 04:55
Postat de terente1 pe 15 Iulie 2021, 20:42

englezii nu meritau sa ajunga in finala, li s-a facut culoar, au fost ajutati de arbitri si toate astea numai ca sa triumfe miscarea blm si cand colo, taman aia care trebuiau sa rateze au si ratat

Și mai nasol e ca iau bătut aia in țara cărora a luat naștere fascismul.

terente1
terente1  •  15 Iulie 2021, 20:42

englezii nu meritau sa ajunga in finala, li s-a facut culoar, au fost ajutati de arbitri si toate astea numai ca sa triumfe miscarea blm si cand colo, taman aia care trebuiau sa rateze au si ratat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează