INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  MUNTENEGRU - KOSOVO 1-1

MUNTENEGRU - KOSOVO 1-1 / Scandal uriaș în preliminarii! » Ljubiša Tumbakovic, antrenorul sârb al Muntenegrului, demis după ce a BOICOTAT meciul contra statului Kosovo!

Sârbul Ljubiša Tumbakovic, de trei ani selecționerul Muntenegrului, nu a vrut să participe la meciul cu Kosovo, 1-1, adică naționala unui stat nerecunoscut de țara sa. 
Sârbul Ljubiša Tumbakovic, de trei ani selecționerul Muntenegrului, nu a vrut să participe la meciul cu Kosovo, 1-1, adică naționala unui stat nerecunoscut de țara sa. 

Articol de - Publicat sambata, 08 iunie 2019 15:06

Sârbul Ljubiša Tumbakovic, de trei ani selecționerul Muntenegrului, nu a vrut să participe la meciul cu Kosovo, 1-1, din motive de ordin politic, și a plătit cu demiterea. 

„Problemele din afara sportului au învins fotbalul”, anunță federația muntenegreană, după incidentul de vineri seară. 

Selecționerul Muntenegrului, sârbul Ljubiša Tumbakovici, 66 de ani, din 2016 pe banca naționalei, nu a vrut să participe la meciul cu Kosovo (1-1, în preliminariile CE 2020). Motivul: Serbia nu recunoaște statul Kosovo. Pentru acest gest, Tumbakovic, care a convins și doi internaționali de origine sârbă să nu evolueze în această partidă, a fost demis.

Cei doi jucători muntenegreni de origine sârbă care au refuzat să joace sunt Mirko Ivanic și Filip Stojkovic.

„A fost o surpriză neașteptată. Și-a încălcat contractul”, a explicat forul din Podgorica decizia radicală. 

Kosovo a deschis scorul prin Rashica,în minutul 24, muntenegrenii egalând în minutul 69, prin Mugosa // FOTO: Reuters

Tot din cauza unui conflict politic, armeanul Henrikh Mkhitaryan nu a jucat finala Europa League dintre Chelsea și Arsenal, terminată 4-1. Mijlocașul lui Arsenal a refuzat să facă deplasarea la Baku, capitala Azerbaidjanului, țară cu care Armenia are relații tensionate după războiul de șase ani (1988-1994).

Vezi AICI situația din grupă

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Oleksandr Zinchenko a sărutat pasional o superbă jurnalistă, după Ucraina - Serbia 5-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cneius
cneius  •  11 Iunie 2019, 17:02

jumate iar esti in "oroare"...Mkhitaryan nu a jucat finala fiindca organizatorii au informat clubul Arsenal ca nu-i pot asigura securitatea, nu ca nu ar fi vrut ! In al doilea rind, foarte bine a facut antrenorul sirb. Kossovo, este o creatie falsa a SUA, "stat" inventat doar fiindca in zona se gaseste a doua rezerva mondiala de Crom + alte importante minerale. Daca nu stiti de ce este atit de important cautati pe Wiki. In alta ordine de idei, Romania ce pozitie mai are, a "recunoscut" acest "stat" ?

wishmaster
wishmaster  •  09 Iunie 2019, 12:21
Postat de poli_4_ever pe 08 Iunie 2019, 19:19

Numai ca sarbii nu numai ca nu ne respecta, dar se si poarta mizerabil cu minoritatea romana din Valea Timocului. Sunt cei mai parsivi, matzele blande care zgarie rau. Dupa al 2-lea razboi mondial au intrat in Timisoara, au vrut sa alipeasca Banatul, desi pe fata se dadeau „prieteni”. Noroc ca le-au dat ultimatum francezii, altfel iesea foarte urat. Nu inteleg de unde atata respect pentru unii care nu dau 2 bani pe romani. Singurii pe care ii respecta si cu care sunt prieteni - probabil ca tot din interes - sunt rusii

absolut de acord cu tine, cu singura precizare ca ocuparea Timisoarei de catre sârbi a fost după Primul Război Mondial (14 noiembrie 1918). Altfel, totul adevarat, "bunii nostri prieteni" au un grad extrem de înapoiere in relatiile inter-etnice, vezi tratamentul la care sunt supusi vlahii din Valea Timocului și de altfel, vezi toate razboaiele etnice din anii 90. Toată înapoierea lor economica din ziua de azi se datoreaza acestei atitudini de smardoi arogant pe care și-au asumat-o de zeci și zeci de ani. bine ca nu suntem ca ei și ca am înțeles măcar ca e mai bine sa ne integram într-o lume civilizata, decât sa ne izolam de ea.

cry_67
cry_67  •  08 Iunie 2019, 23:05

SERBIA SERBIA SERBIA!!!!!! Kosovo JE SRBIJA!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează