INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ANGLIA

N-au lipsit incidentele după Anglia - Scoția! 26 de arestați la Londra după duelul britanic

N-au lipsit incidentele după Anglia - Scoția / FOTO: Guliver/Getty Images
N-au lipsit incidentele după Anglia - Scoția / FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 19 iunie 2021 11:46 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 12:02

N-au lipsit incidentele după meciul Anglia - Scoția (0-0) de aseară, pe Wembley. Poliția metropolitană britanică a acționat în forță în cadrul unei operațiuni special axată de fotbal și pe Euro 2020 și a reținut 26 de persoane. 

Arestările au fost provocate de infracțiuni ca atac la ordine publică, posesie de arme ofesnive, consum de băuturi alcoolice și agresarea unor agenți.

Au fost răniți și polițiști!

În timpul ciocnirilor s-au înregistrat și câțiva răniți ușor din rândul polițiștilor. Aceștia au trebui să intervină după derbyul disputat (0-0) în nord-vestul capitalei Regatului, într-o mare aglomerare de fani ce s-a format în Leicester Square. 

Piața a fost degajată abia în jurul orei 1:15, au anunțat surse ale Met, chiar dacă grupuri de suporteri au mai rămas în zonele adiacente. Peste 2.000 de susținători ai naționalei Scoției au venit la Londra, în ciuda apelului făcut de oficialitățile locale de a sta acasă și a respecta restricțiile sanitare antii-COVID-19.

Euro la indigo » Eric a recreat golul de Playstation al Belgiei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, de neoprit la EURO 2020 » Moment comic alături de Pepe: „E mai bună decât a ta!”

„Fotbalul nu se întoarce acasă cu echipa asta” » Anglia atacată după egalul cu Scoția de la Euro 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chupac
chupac  •  19 Iunie 2021, 14:23

Nu au fost 2000 de suporteri scotieni in Londra, au fost in jur de 20000. Poate 2000 au avut loc in stadion, desi cred ca au fost mai multi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează