INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2 // Era să Ødămdegaard! România a scos în prelungiri un egal, după ce a fost boxată bine 70 de minute! CLASAMENT și rezultate AICI

Norvegia- România // FOTO: Cristi Preda +28   FOTO
Norvegia- România // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 23:38

Norvegia - România 2-2 // România și Norvegia au terminat la egalitate, 2-2, în etapa cu numărul 3 a preliminariilor pentru EURO 2020. După 3 meciuri, România are 4 puncte și este pe locul 3. 

Selecționerul a făcut o echipă dezastruoasă la Oslo, dar „dubla” lui Claudiu Keșeru ne-a scăpat pentru moment de dezastru.

Norvegia - România 2-2
Au marcat: T. Elyounoussi 56', Odegaard 71'/ Keșeru 77', 90+2'

Cosmin Contra ne-a obișnuit deja cu alegeri în primul „11" care mai de care mai trâznite. Devine deja trăsătura lui definitorie să titularizeze fotbaliști ieșiți din formă. Ca și cum nu era de ajuns că Răzvan Marin s-a accidentat, a mai învârtit și selecționerul cuțitul în rană. 

Fantezia bolnavicioasă a lui Cosmin înseamnă Toșca fundaș stânga, deși acesta a jucat un singur meci în ultimele patru luni, Chipciu fundaș dreapta pentru motive știute doar staff-ul tehnic, iar Gicu Grozav, aruncat de Dinamo a ajuns să joace pe la locul 9 din Ungaria, dar la națională e „decar”.

Ne ajută tușierul

Având mare nevoie de o victorie pe "Ullevaal", Contra s-a gândit să forțeze cu Keșeru și Pușcas în avanposturi. Pe foaie arătăm foarte ofensiv, dar realitatea din teren contrazice tot! România joacă sub orice critică.

Pierdem baloane simple, Grozav pune câlcâiul la mișto și îi confirmă lui Rednic că nu a greșit cu el, defensiva bâlbâie baloanele. La margine, Contra își face cruce și are dreptate, doar Divintatea îl poate ajuta!

În minutul 9 trebuia să fie deja 1-0, dar "centralul" rus Sergei Karasev a dictat eronat ofsaid la pasa pe poziție viitoare a lui Selnæs, iar golul lui Herniksen a fost fost anulat.

 Mulțumim, „Tătă"!

Norvegienii și-au păstrat spiritul de asupritori ai străbunilor vikingi și simt imediat prada ușoară așa că avansează tot mai mult, în special prin King și Odegaard care dezvoltă adevărate raiduri pe partea lui Toșca. Norocul nostru se cheamă Tătărușanu! Portarul scoate tot, e cel mai bun român din primele 45 de minute și asta spune totul despre trupa creionată de Contra.

Doar Keșeru

Firescul jocului se așază în minutul 56. Anton pierde o minge, Odegaard șutează, balonul e deviat de Grigore direct la Elyuounoussi care face 1-0
Contra se panichează și mută cu Ianis Hagi la Grozav și Țucudean la Pușcaș. Degeaba însă! Norvegia face 2-0. Joshua King îi dă mingea printre picioare lui Grigore

King îi pasează lui Odegaard printre picioarele lui Grigore, iar vedeta împrumutată de Real Madrid la Vittese nu mai poate fi prinsă din urmă și face îl învinge pe Tătărușanu.

Marchează și România! Maxim bate bine un corner la Dragoș Grigore care trimite cu capul spre Țucudean. Keșeru îi ia fața acestuia și bagă mingea în poartă. Contra explodează și visează la egalare.

Când totul părea terminat, Claudiu reușește „dubla” și sectorul fanilor români explodează: atacantul tricolor a reușit să repare pe jumătate tâmpeniile antrenorului Contra și ne păstrează oarecum în viață în lupta pentru Euro 2020.

CLASAMENT  ACTUALIZAT

clasament

Vezi AICI statistici

Echipele de start:

Norvegia: Grytebust - Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami - Odegaard, Selnæs, Berge, Henriksen - King, T. Elyounoussi (Kamara 84')
Rezerve: Hansen, Rossbach, Daehli, M. Elyonoussi, Johansen, Johnsen,  Meling, Midtsjo, Rosted, Strandberg, Svensson
Antrenor: Lars Lagerback 

România: Tătărușanu - Chipciu, Săpunaru, Dr.Grigore, Toșca - P.Anton, N.Stanciu (Maxim 71') - Deac, Keșeru, Grozav (I.Hagi 60') - Pușcaș (Țucudean 60')
Rezerve: I. Radu, S. Lung jr. , T. Băluță, Bancu, R. Benzar, I. Cristea, Nedelcearu, D. Nistor, I. Radu, D. Rotariu
Antrenor: Cosmin Contra

Stadion Ullevaal (Oslo)
Arbitru: Serghei Karasev / Asistenți: Anton Averianov, Aleksei Lunev (toți din Rusia) 

Vezi AICI clasamentul grupei F

Vezi AICI programul etapei #3 din preliminariile EURO

 


 

REZULTATE + PROGRAM GRUPA F

  • S-au jucat pe 23 martie 2019: Malta – Feroe 2-1, Suedia – România 2-1, Spania – Norvegia 2-1
  • 26 martie 2019: Malta – Spania 0-2, Norvegia – Suedia 3-3, România – Feroe 4-1
  • 7 iunie 2019: Feroe – Spania 1-4, Norvegia – România 2-2 , Suedia – Malta 3-0
  • 10 iunie 2019: Feroe – Norvegia, Malta – România, Spania – Suedia (ora 21:45)
  • 5 septembrie 2019: Feroe – Suedia, Norvegia – Malta, România – Spania (ora 21:45)
  • 8 septembrie 2019: Spania – Feroe (ora 16:00), România – Malta (ora 19:00), Suedia – Norvegia (ora 21:45)
  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
  • 15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Vezi și: NORVEGIA - ROMÂNIA // George Țucudean trage un semnal de alarmă: „Nu trebuie să repetăm greșeala din meciul cu Suedia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (383)
adriann_
adriann_  •  08 Iunie 2019, 18:15
Postat de torque07 pe 08 Iunie 2019, 12:16

Desteptule....daca citesti cu atentie ai sa observi o chestie interesanta..nu am insultat. Dar tu nu stii sa te exprimi fara sa vomiti. Macar incearca si tu..stiu ca-i greu. In fine... Lumea ar trbui sa fie REALISTA. Am facut un egal NOROCOS cum zici tu pentru ca nu avem fotbal. Campionatul nostru e cel mai slab din estul europei. Campioana e alcatuita din 80% straini. De unde stii tu Nostradamus ca daca juca Hagi din primul minut era mai bine? Daca iesea mai rau? Esti ca batranii din piata care cu un leu vor sa cumpere toata taraba si se cearta cu vanzatorul. Asta e materialul si asta ne este nivelul. Obisnuiestete cu idea

Bulache fii atent la mine: orice om cu acces la internet poate afla din doua click-uri ca sezonul asta Maxim are 22 de meciuri si 564 de minute jucate in total la locul 12 din Bundesliga, in vreme ce Stanciu are 10 meciuri si 348 de minute jucate la o echipa din legendarul campionat al Arabiei Saudite. Daca vrei sa ti se vorbeasca civilizat fa efortul minim de a te documenta si de a avea o opinie bazata pe argumente concrete. Pentru ca da, era evident pentru orice om INFORMAT SI DE BUNA-CREDINTA ca Maxim e cu nspe clase peste Stanciu, nu era nevoie sa asteptam minutul 70. Stai jos si nu ne mai deranja, nota 1.

nelu_telemea
nelu_telemea  •  08 Iunie 2019, 14:12

Alo domnu de ce copiezi cuvinte de pe forum ??? Ce am scris eu aseara in timpul jocului , apare scris in titlul ...Aveti mania copy paste

hanmocar
hanmocar  •  08 Iunie 2019, 13:24

Mistocarii carului ! Voi v-ati jucat vreodata cu basica ? Nu la scoala ! Taize le mosa !

Vezi toate comentariile (383)
Comentează