INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRF

Panduru reacționează după scandalul de la Austria - Macedonia de Nord: „FRF a știut ce face! Dacă tăcea Gazeta, nu se schimba nimic”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 08:39 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 11:24

Basarab Panduru a comentat scandalul de la meciul de la EURO 2020 organizat la București, dintre Austria și Macedonia de Nord.

Fostul internațional este de părere că Federația Română de Fotbal a planificat totul, dar spune că dacă s-ar fi dus la meci, nu s-ar mai fi revoltat din cauza zonei din stadion în care a primit bilet.

„Dacă mă duceam, mai comentam? Iau biletul, văd unde îl primesc şi mă duc acolo. După mai comentez sau nu? Văd meciul şi după spun «Vai, unde m-ai trimis?»”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Ulterior, fostul jucător i s-a adresa lui Dan Udrea, moderatorul emisiunii de la Telekom Sport și jurnalistul care a semnat în Gazeta Sporturilor articolul cu dezvăluirile despre scandalul biletelor. Panduru e convins că nu s-ar fi schimbat nimic pentru următorul meci dacă GSP.ro nu ar fi dezvăluit totul.

Eu cred că ei au fost trimişi acolo cu intenţie! Asta era gândită de la început. Acum, aud că la următorul meci îi trimit la tribuna I. FRF a ştiut ce face! Dacă voi tăceați, nu se schimba nimic”, a adăugat Panduru.

Mai mare umilință a românilor nu cred că există în țara asta. Să îi pui tu pe Hagi și Popescu, care au jucat la Real și Barcelona, pe Dorinel, care a bătut recordurile de meciuri la echipa naționala, să îi pui tu la inelul 3. Domne, nu știu cine s-a ocupat de asta, dar o umilință mai mare nu am trăit la nivelul fotbalului. Daca eu eram în stadion, luam niște haine și le dadeam foc acolo. Invitarea acestor personalități politice nu e greșită, ai nevoie de ei, dar lângă ei e obligatoriu să stea valorile fotbalistice
- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, la Pro X

Era normal ca șefii de guverne sau unii oficiali din administrație să stea alături de reprezentații UEFA. Am stat și eu acolo, dar undeva mai în dreapta, nu în centru. Acum nu mai există diferențe între Tribuna 1 și Tribuna 2, sunt aceleași facilități. Unde au luat loc Hagi, Gică Popescu și ceilalți a stat și Țiți Dumitriu și Vlad Munteanu, Țiți Dumitriu sau alți angajați ai Federației
- Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

VIDEO Cosmin Contra, declarații după ce a fost prezent la antrenamentul Ucrainei

Citește și: 

FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro! Burleanu și-ar răsplăti votanții cu tichete de peste 37.000€

EXCLUSIV Mircea Sandu: „Dacă Hagi ar fi stat la VIP, pe Burleanu cine îl mai băga în seamă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gigipioneru
gigipioneru  •  16 Iunie 2021, 10:39

valabil si pentru domnia ta domnule panduru. adunati-va gindurile apelati la memorie si veti gasi ca primii carora federatia trebuia sa le asigure locuri la tribuna oficiala ar fi fost echipa de aur de exceptie a stelei. cea care a adus cupa campionilor europeni singurul trofeu urias si poate si ultimul. ceilalti au fost cu bune cu rele cu mici realizari doar niste participanti. gresesc?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează