INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SPANIA

Spania ia măsuri pentru a evita apariţia altor cazuri de COVID-19 în lotul pentru Euro: vaccinați de armată!

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 10:02 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 10:49

Spania a găsit soluția pentru a preveni infectările cu COVID-19, după ce Sergio Busquets și Diego Llorente au intrat în carantină. Jucătorii vor fi vaccinați în bloc, de armată, cu Pfizer-Biontech.

Veste bună pentru selecționerul Luis Enrique, înaintea startului Euro 2020. După ce Sergio Busquets (Barcelona) și Diego Llorente (Leeds) au fost testați pozitiv la COVID-19 și deja trimiși în carantină, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) le-a dat spaniolilor undă verde pentru o vaccinare a întregului lot cu Pfizer-Biontech. 

Operațiunea urmează să fie efectuată de armată, care a făcut deja acest lucru cu 900 de sportivi spanioli ce vor concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo în această vară. „Cantonamentul echipei naționale va continua cu toate măsurile stabilite în situații specifice de COVID-19. Antrenamentul personalizat va fi păstrat pentru a continua pregătirea pentru Campionatul European ", se arată într-un comunicat al Federației.

Cantonați în Las Rozas, lângă Madrid, ibericii intraseră în panică după cele două cazuri amintite. În așteptarea unei soluții, Luis Enrique alcătuise deja o a doua echipă, din care să nominalizeze jucători pentru a completa lotul, în cazul în care vor apărea noi infectați.

3 titluri europeneare Spania în palmares, câștigate în 1964, 2008, 2012

VIDEO Eder Gonzalez: ”E nedreaptă imaginea României în Spania! Vreau să devin cetățean român, îmi place aici!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Boloni nu mai e liber! Cu ce se va ocupa pe durata Campionatului European

Încă o reușită în tricoul Portugaliei pentru Cristiano Ronaldo! Este la 5 goluri de recordul mondial!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează