INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - SPANIA 1-1, 4-2 LA PENALTY-URI

Asediul împotriva lui Morata continuă: insulte, amenințări cu moartea împotriva lui și familiei!

Foto: Getty Images +46   FOTO
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 12:56 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 13:24

Álvaro Morata, 28 de ani, a redat speranța Spaniei cu golul său de pe „Wembley”, apoi a ratat un penalty cu Italia la loviturile de departajare, care a declanșat iar furia haterilor pe social media.

Atacantul spaniol a fost marți rezervă pentru prima oară la Euro. A intrat în minutul 62, la 1-0 pentru Italia, și el a egalat, oferindu-i Spaniei șansa de a rămâne în meci. Fără atacantul lui Juventus, La Roja nu ar mai fi ajuns la penalty-uri pe „Wembley". A ratat însă și haterii l-au asediat din nou pe rețelele de socializare.

Alvaro Morata: „Nu am dormit nouă ore. Am ajuns la psiholog”

După meciul cu Polonia, al doilea în grupa E, „nu am dormit nouă ore. Am fost amenințat, înjurat, mi s-a transmis că «sperăm să-ți moară copiii». Am ajuns la psiholog", a dezvăluit ibericul. „Astăzi, unii îmi doresc moartea, dar dacă se va întâmpla o tragedie vor spune toți că am fost un băiat formidabil".

6goluri a marcat Álvaro Morata la Euro, golgeterul all-time al Spaniei la turneul final continental (l-a depășit pe Fernando Torres, 5)

Soția lui Morata: „Nu e locul exprimării frustrării voastre”

Contra squadrei azzurra, Morata a fost cel care a trezit Spania. Dar, odată încheiată partida, a fost din nou victima asaltului pe social media, la fel de violent. Soția sa, Alice Campello, a denunțat aceste atacuri. Insulte, amenințări cu moartea împotriva lui și a familiei. „Amintiți-vă că acesta este sportul care unește oamenii, nu e locul exprimării frustrării voastre. E inacceptabil, rușinos", a scris Alice, cerând ca „împotriva unor asemenea persoane trebuie luate măsuri imediate".

3goluri a înscris atacantul iberic la două ediții de Euro (2016 și 2020); numai Ronaldo a mai punctat de minimum 3 ori la un turneu (Cristiano e primul, cu 3 competiții, 2012, 2016, 2020)

Citește și alte știri de la Euro 2020:

VIDEO Momente amuzante înainte de penalty-uri » Jordi Alba a crezut că poate alege poarta la care se vor executa penalty-urile, Chiellini a reacționat imediat: „Mentiroso”

VIDEO Faza turneului » Ce a pățit Bonucci pe Wembley după ce Italia s-a calificat în finala EURO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  07 Iulie 2021, 14:20

Absolut halicinant ce i se-ntampla acestui baiat, dar cand iti alegi cariera de fotbalist, trebuie sa iei in considerare si astfel de posibile momente. Primatele debordau de desteptaciune pe langa astfel de *** de asazis suporteri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  07 Iulie 2021, 13:27

eu cand spun ca in general suporterii sunt *** se supara lumea pe mine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close