INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ISLANDA - TURCIA

Turcii, șicanați înaintea meciului cu Islanda din preliminariile EURO 2020: „Au fost brutali şi lipsiţi de respect. Ne vom răzbuna pe gazon!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 11:13

Turcia a învins campioana mondială Franța, scor 2-0, în preliminariile EURO 2020, iar marți vor da piept cu naționala Islandei. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu a avut parte șicane la sosirea în Reykjavik.

Obositoare deplasare a Turciei pentru jocul cu Islanda de mâine seară a început cu mari peripeţii. S-a lăsat chiar şi cu scandal pe aeroportul din Reykjavik, unde jucătorii lui Şenol Güneş au fost reţinuţi la vamă. Nu le era de ajuns zborul epuizant, învingătorii campioanei mondiale Franţa au suportat şicanele gazdelor.

 

S-au purtat brutal şi au arătat o lipsă gravă de respect. După ce am călătorit şase ore şi jumătate în avion, ne-au blocat încă trei ceasuri şi jumătate la controlul de securitate. Ne-au plimbat bagajele de colo dincolo, ni le-au desfăcut şi le-au scotocit fără nicio explicaţie”, a postat pe contul său de Instagram atacantul Burak Yilmaz.

„Un caz foarte ciudat”

Şi căpitanul Emre Belözoğlu s-a înfuriat, însă a promis că decontul va veni în teren pe Laugardalsvöllur: „Nu vreau să comentez mai multe, ne sacrificăm pentru ţară. Dar este revoltător că nu ne-a oferit nimeni vreun motiv pentru tratamentul scandalos şi de ce a fost nevoie de controlul neobişnuit de lung. Ne vom revanşa pe gazon”.

Singura reacţie oficială a venit de la ofiţerul de presă Vidir Reynisson: „Este un caz foarte ciudat. Vom discuta la federaţie şi vom explica ceea ce s-a întâmplat”.

Selecţionata Semilunii e lider şi are punctaj maxim în trei meciuri din grupă după plecarea lui Mircea Lucescu, iar Islanda o poate egala dacă învinge.

Vezi și:

PORTUGALIA - OLANDA 1-0 // VIDEO Cristiano Ronaldo, euforic după ce a ieșit golgeterul Ligii Națiunilor: „Ce să fac mai mult? Am entuzisasmul de la 18 ani și mai am mult de jucat”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
socal
socal  •  18 Noiembrie 2019, 23:34

Le-au cautat bagajele de poze cu curcanul erdogan

joscenzuraghesepe
joscenzuraghesepe  •  10 Iunie 2019, 15:12

Echipa lui Senol Gunes, nu “fosta echipa a lui…escu”, ajunge ba cu cenzura si adularea zeilor de mucava!

mioriticul
mioriticul  •  10 Iunie 2019, 14:58

Turcii oricum vor cistiga. S-au descătușat după plecarea lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează