INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ANGLIA

UEFA amenință Londra: „Mutăm semifinalele și finala Euro la Budapesta dacă nu faceți asta!”

„Puskas Arena”, Budapesta
„Puskas Arena”, Budapesta

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2021 09:36 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 12:07

Forul continental cere Marii Britanii să renunțe la carantina de zece zile pentru 2.500 de oficiali și invitați UEFA la ultimele trei meciuri ale turneului final. Ar putea accepta să facă o excepție.

Într-o perioadă în care pandemia încă afectează Marea Britanie, numărul infectărilor crescând în ultima săptămână (10.809 cazuri noi, pe 17 iunie), guvernul de la Londra nu vrea să renunțe la carantina de 10 zile la intrarea în țară pentru cei ce vin sau se întorc din statele aflate pe listele portocalii sau roșii. Dar ar putea face o excepție, după ce a primit un avertisment clar.

Nicio restricție la Budapesta

Deranjați de această perioadă de izolare, care ar include și oficialii UEFA, șefii forului continental i-au amenințat pe britanici că le retrag semifinalele (6-7 iulie) și finala Euro (11 iulie) dacă nu renunță la carantină pentru reprezentanții săi și ai FIFA, dar și pentru VIP-uri, invitați, politicieni și sponsori, dezvăluie The Times. 

Și le mută la Budapesta, în Ungaria, unde nu există restricții și unde se pot disputa meciurile cu „Puskáas Aréna” plină! Pe „Wembley”, doar 50% din capacitatea stadionului la semifinale și ultimul act.

Marea Britanie riscă să piardă și organizarea CM 2030

Potrivit Times, insularii discută acum la cel mai înalt nivel să accepte această excepție pentru cei 2.500 de oficiali și invitați UEFA. 

Dacă vor refuza, ar putea periclita și șansele de a mai candida la organizarea Mondialului din 2030 (Marea Britanie și Irlanda). Ar fi primul turneu mare în fotbal găzduit de „patria fotbalului” după 24 de ani. De la Euro 1996.

7 meciuriar trebui să găzduiască Londra la Euro: 3 în grupa D, unul în „optimi”, semifinalele și finala; Sankt Petersburg are tot 7: 3 în seria B, 3 în E și un „sfert”

VIDEO Budapesta, unicul loc de la EURO 2020 unde toate biletele au fost vândute

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, contestat de fani chiar la București! Ultrașii lui Dinamo Kiev, mesaj împotriva antrenorului pe Arena Națională

Răzvan Marin a luat decizia! Unde va juca în sezonul viitor: „Sunt mai bine ca niciodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
gicab
gicab  •  18 Iunie 2021, 15:38
Postat de ali.bec pe 18 Iunie 2021, 14:49

Sau dacă joci la Corendon Cup

Corect

gicab
gicab  •  18 Iunie 2021, 15:37
Postat de mospeleus pe 18 Iunie 2021, 15:15

da ma, si sa ii si vaccineze nea gheorhita care ii vaccina pe aia cu mici la obor. la inceput erau vaccinurile aduce cu avion si pazite cu armata, erau doctorii aia imbracati ca in filmele SF. acum si femeia de serviciu face vaccin. unde sunt izoletele alea, ca nu le-am mai vazut de luni de zile. care ATI ma? spalatule pe creier. ce covid? un circ ieftin.

Respect... asta e un tefelist jalnic

mospeleus
mospeleus  •  18 Iunie 2021, 15:15
Postat de robotzel pe 18 Iunie 2021, 10:57

mie aceasta impunere mi se pare absurda. adica pana acum se discuta de siguranta sanitara insa aceasta siguranta nu se aplica celor de la UEFA? pai eu propun sa facem asa: fara carantina pentru cei care vin la meciul respectiv insa cu obligativitatea ca fiecare dintre ei sa treaca pentru 30 de minute, fara masca, printr-o sectie ATI cu bolnavi COVID si inca 30 de minute printr-o camera de garda cu bolnavi ATI. Dupa care sa faca ce vor ei.

da ma, si sa ii si vaccineze nea gheorhita care ii vaccina pe aia cu mici la obor. la inceput erau vaccinurile aduce cu avion si pazite cu armata, erau doctorii aia imbracati ca in filmele SF. acum si femeia de serviciu face vaccin. unde sunt izoletele alea, ca nu le-am mai vazut de luni de zile. care ATI ma? spalatule pe creier. ce covid? un circ ieftin.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează