INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA - FINLANDA

Ce arătau testele lui Eriksen din perioada 2013-2019 » Medicul care l-a testat face primele declarații

Eriksen s-a prăbușit pe teren în Danemarca - Finlanda 0-1 // FOTO: Imago +21   FOTO
Eriksen s-a prăbușit pe teren în Danemarca - Finlanda 0-1 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 12:16 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 12:41

Doctroul Sanjay Sharma, profesor de cardiologia sportului la St. George's University din Londra, a fost doctorul lui Christian Eriksen cât timp acesta a jucat la Tottenham.

Cardiologul, care s-a ocupat de testele mijlocașul de 29 de ani între 2013 și 2019, s-a panicat când a văzut ce a pățit jucătorul lui Inter. Sanjay Sharm le-a spus jurnaliștilor britanici că s-a temut că a ratat ceva când l-a examinat pe jucător și că a analizat din nou testele și că nu a găsit nimic în neregulă.

Christian Eriksen, fără probleme medicale între 2013 și 2019

 „M-am gândit «Doamne, e ceva ce nu am văzut?». Dar m-am uitat din nou la toate rezultatele și totul arată perfect. Din ziua în care a fost transferat, a fost treaba mea să-l testez în fiecare an. 

Testele lui până în 2019 au fost perfect normale, fără nimic care arate că are probleme medicale. Pot să garantez asta, pentru că eu am făcut testele”, a spus Sanjay Sharm pentru The Mail.

Vestea rea e că ar putea însemna finalul carierei lui în fotbal. Nu știu dacă va mai putea juca vreodată. Stopul cardiac suferit de Eriksen sub privirile tuturor a șocat și a mișcat întreaga lume. Va afecta psihicul multor oameni pentru o bună bucată de vreme
 - Sanjay Sharma

+17 FOTO

Regizorul transmisiunii, criticat pentru imaginile cu partenera lui Christian Eriksen: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Rezigorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru cadrele cu partenera fotbalistului.

Pe transmisiunea TV au apărut cadre succesive cu Sabrina Kvist Jensen. Iubita lui Eriksen era vizibil marcată, în stare de șoc, cu lacrimile șiroind, consolată de colegii fotbalistului. Telespectatorii au taxat decizia directorului transmisiunii. 

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Țările de Jos - Ucraina

Citește mai multe știri despre EURO 2020: 

Marca, copertă superbă după momentul șocant de la Copenhaga: „Avem deja campionii de la EURO”

Fake news oribil despre Eriksen! Au legat colapsul de o presupusă vaccinare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
doxin
doxin  •  13 Iunie 2021, 20:52

De fapt, nu aratau nimic testele! Un titlu de doi lei ca sa te faca doar sa citesti articolul care de fapt conține cam aceleasi lucruri ca restul articolelor legate de acest subiect..

tristan
tristan  •  13 Iunie 2021, 16:33
Postat de archibald pe 13 Iunie 2021, 14:18

Nu spune nimeni ca ar putea sa i se traga de la vaccin! Trombi, etc!

***, care vaccin daca nu s a vaccinat?Unu că tine o răspândit un fake news pe Twitter că s ar fi vaccinat in 31 mai, dezmințit apoi rapid ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

archibald
archibald  •  13 Iunie 2021, 14:18

Nu spune nimeni ca ar putea sa i se traga de la vaccin! Trombi, etc!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează