INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA - FINLANDA

UEFA, criticată de un fost mare jucător pentru că a decis reluarea partidei Danemarca - Finlanda: „Trebuie să fie cineva care să spună «Acum ne oprim aici»”

Finlanda a câștigat meciul cu Danemarca, 1-0 // FOTO: Guliver/GettyImages +21   FOTO
Finlanda a câștigat meciul cu Danemarca, 1-0 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 11:52 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 12:42

Danezul Michael Laudrup, fost atacant la Barcelona sau Real Madrid, a criticat decizia UEFA a relua meciul dintre Danemarca și Finlanda, câștigat de finlandezi cu 1-0.

Început la 19:00 și întrerupt după 43 de minute, meciul Danemarca – Finlanda s-a reluat la 21:30, după ce jucătorilor danezi li s-a confirmat că Eriksen este OK.

Laudrup critică UEFA după Danemarca – Finlanda

Fostul mare atacant al Danemarcei, Michael Laudrup, a criticat decizia UEFA și a spus că meciul nu ar fi trebuit să se reia.

„Când se întâmplă astfel de lucruri, jucătorul este foarte emoționant și nu are capacitatea și viziunea necesară pentru a lua decizii importante. Trebuie să fie cineva care să spună «Acum ne oprim aici».

Au avut o opțiune care nu e opțiune. Jucau în acea noapte sau jucau ziua următoare la ora 12. Îmi pare rău, dar nu cred că era o alegere. Să iei o decizie după ceva atât de emoționant... Nu e bine! 

UEFA trebuia să spună «Evident că nu vom juca în această noapte și trebuie să vedem ce posibilități există». Să spună «Puteți juca ultimele 50 de minute în noaptea zilei următoare sau peste două zile»”, a spus Laudrup, potrivit Mundo Deportivo.

+17 FOTO

Regizorul transmisiunii, criticat pentru imaginile cu partenera lui Christian Eriksen: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Rezigorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru cadrele cu partenera fotbalistului.

Pe transmisiunea TV au apărut cadre succesive cu Sabrina Kvist Jensen. Iubita lui Eriksen era vizibil marcată, în stare de șoc, cu lacrimile șiroind, consolată de colegii fotbalistului. Telespectatorii au taxat decizia directorului transmisiunii. 

 

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Țările de Jos - Ucraina

Citește mai multe știri despre EURO 2020: 

Marca, copertă superbă după momentul șocant de la Copenhaga: „Avem deja campionii de la EURO”

Fake news oribil despre Eriksen! Au legat colapsul de o presupusă vaccinare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
iosif_
iosif_  •  13 Iunie 2021, 12:34

Bine că n-a sfârșit ca Hâldan sau Ekeng

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Iunie 2021, 12:24

Deja s-a sarit calul, 13 articole cu si despre Eriksen..Bine ca s-a terminat cu bine, dar cred ca e prea mult !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează